korn_ole Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 παιδια εχω την creative sound blaster x-fi platinum με ηχεια logitech 5.1 Z-5500... τα εχω συνδεσει με καρφακια και παιζουν κανονικα αλλα σε καποια σημεια απο τα τραγουδια ανεβαινει και κατεβαινει ο ηχος... σαν ενα φλανγκερ (ηχου ομως)... ξερει κανεις τι φτεει?? καποια ρυθμιση?? καποια συνδεση??πχ εκει που παει να δωσει πολυ το τραγουδι κατεβαινει.. σαν προστασια κατι...δεν εχω καταλαβει τι φτεει εχει ψαξει πολλα πραματα αλλα τπτ...αν ξερετε κατι plz HELP!!!thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το SVM στο Console της κάρτας... Αν είναι, απενεργοποίησέ το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn_ole Ιούνιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 κλειστο το εχω... αν ξερεις καποια αλλη ρυθμιση που μπορει να φτεει πες.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κάποια "έξυπνη" διαχείριση έντασης είναι ενεργή και καλά για να μην κάνει απότομες διακυμάνσεις ο ήχος... Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ...Επίσης: Με ποιον player παίζεις? Ρωτάω γιατί π.χ. o WMP έχει κι αυτός κάποιο volume management που μπορεί να παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούνιος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Σε πολλους συμβαινει (και σε μενα) ή εχει χαλασει το ποτενσιομετρο ή ειναι απο τη ζεστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn_ole Ιούνιος 25, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 οταν λες ποτενσιομετρο τι εννοεις...? βασικα οτι και να ειναι δν νομιζω να εχει χαλασει κατι γιατι ειναι ολοκαινουρια η καρτα και τα ηχεια... οποτε ειναι καποια ρύθμιση... η ζεστη πως μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.