isaios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Καλησπερα.Το colin mcrae dirt δεν αναγνωριζει το gamepad μου παρολο που το λειτουργικο το βλεπει κανονικα.Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από isaios [Σήμερα, στις 16:35] Καλησπερα.Το colin mcrae dirt δεν αναγνωριζει το gamepad μου παρολο που το λειτουργικο το βλεπει κανονικα.Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? τι gamepad εχεις?εγω με ενα saitek P2600 εχω που κ που τετοια προβληματα σπανια σε αλλα παιχνιδια...για δοκιμασε να βγαλεις αλλες συσκευες usb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούνιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κ γω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα...το gamepad μου ειναι του playstation με ανταπτορα που παει σε usb...βασικα εμενα μου το αναγνωριζει μεσα στα controls αλλα οταν παω να παιξω δεν κανει τπτ...δεν παλευεται ο χειρισμος απο το πληκτρολογιο...ειναι που ειναι ψιλοακυρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Ιούνιος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 ειναι ενα gamepad foxconn που παριλαμβανοταν στη συσκευασια της foxconn 8800gtx που εχω αγορασει.Δεν εχω αλλες συσκευες usb.Bug του παιχνιδιου υποψιαζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 παιδια για δοκιμαστε το εξηςτολεγαν στο φορουμ της saitek και μπορει να πιασει και σε σας που ξερεις)->δοκιμαστε να απενεργοποιησετε οποιουδηποτε ειδους εξοικονομηση ενεργειας/sleep mode για ολες τις θυρες usb απο device manager.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papia dyths Ιούλιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 ΛΥΣΗ : Αφού φορτώσετε το παιχνίδι πηγαίντε controls -> custom και κάντε μια οποιαδήποτε αλλαγή (πχ το πρώτο πρώτο strafe left και δώστε πάλι το αντίστοιχο κουμπί του gamepad όπως όταν πρωτοπεράσατε τα key settings.Το ζητούμενο είναι να κάνετε μια οποιαδήποτε αλλαγή ώστε να ξαναποθηκεύσει τα control settings .Μη τα ξαναπεράσετε όλα τα κουμπιά ,μια αλλαγή αρκεί.Πρέπει να το κάνετε αυτό κάθε φορά που φορτώνετε το παιχνίδι και το διατηρεί όσο δε κάνετε αλλαγή στο profile σας. ΠΡΕΠΕΙ το τελευταίο save στο profile σας να αφορά τα key settings ώστε να αναγνωρίσει το gamepad σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Κάνε και μια καλή και γράψε πάλι τη δημοσίευσή σου με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 ΛΥΣΗ : Αφού φορτώσετε το παιχνίδι πηγαίντε controls -> custom και κάντε μια οποιαδήποτε αλλαγή (πχ το πρώτο πρώτο strafe left και δώστε πάλι το αντίστοιχο κουμπί του gamepad όπως όταν πρωτοπεράσατε τα key settings.Το ζητούμενο είναι να κάνετε μια οποιαδήποτε αλλαγή ώστε να ξαναποθηκεύσει τα control settings .Μη τα ξαναπεράσετε όλα τα κουμπιά ,μια αλλαγή αρκεί.Πρέπει να το κάνετε αυτό κάθε φορά που φορτώνετε το παιχνίδι και το διατηρεί όσο δε κάνετε αλλαγή στο profile σας. ΠΡΕΠΕΙ το τελευταίο save στο profile σας να αφορά τα key settings ώστε να αναγνωρίσει το gamepad σας.δουλεψε,εισαι γατος.Την δονηση ομως πως την ενεργοποιουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.