cybernaut Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 plextor dvd-r, δεν διαβαζει, δεν γραφει. απο το πλαισιο πριν κανα τριμηνο, αποδειξη παιζει να χει χαθει. τι κανω ?
jpavly Ιούνιος 25, 2007 #2 Ιούνιος 25, 2007 Αν είχες κόψει απόδειξη ονομαστικά, μπορείς να πας από κει και να σου την κάνουν επανεκτύπωση. Πάρε ένα τηλεφωνάκι αν θες και εξήγησε την κατάσταση, θα σε εξυπηρετήσουν. ΥΓ: Η Clioύμπα τι κάνει;
cybernaut Ιούνιος 25, 2007 Author #3 Ιούνιος 25, 2007 μια χαρα η κλιουμπα, παει για πωληση, παω προς μεγκαν RS.εχεις κανεναν να το θελει μηπως ? εσυ ισως !!?;pευχαριστω για την απαντηση.μακαρι να βγαλω ακρη αλλα βαριεμαι πολυυυυυ τα διαδικαστικα, βαλε-βγαλε κλπ:alien:
geogeoland Ιούλιος 2, 2007 #4 Ιούλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από cybernaut [25-06-2007 14:24] μια χαρα η κλιουμπα, παει για πωληση, παω προς μεγκαν RS. εχεις κανεναν να το θελει μηπως ? εσυ ισως !!?;p ευχαριστω για την απαντηση. μακαρι να βγαλω ακρη αλλα βαριεμαι πολυυυυυ τα διαδικαστικα, βαλε-βγαλε κλπ:alien: Βασικά, άν θυμάσαι ακριβή ημερομηνία αγοράς και κατάστημα και μη ονοματική να είναι η απόδειξη θα σου την βρούνε. Το έχω κάνει 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
dellman Ιούλιος 2, 2007 #5 Ιούλιος 2, 2007 Βασικά το Plextor έχει απευθείας εγγύηση από την Plextor. ’ρα βάζεις sn και το στέλνεις εκεί
dellman Ιούλιος 2, 2007 #7 Ιούλιος 2, 2007 Στο site της Plextorhttp://www.plextor-europe.com/technicalservices/support/todo.asp?choice=What%20to%20do
cybernaut Ιούλιος 11, 2007 Author #9 Ιούλιος 11, 2007 ειναι λογικο μετα απο 5 μερες που εχω σημπληρωσει την φορμα να μην εχω λαβει απαντηση για rma? να ξαναστειλω ?
Angel Ιούλιος 11, 2007 #10 Ιούλιος 11, 2007 Στείλε κανονικό email να τους πεις τι γίνεται. Για την plextor μάλλον δεν είναι και πολύ λογικό πάντως...
Jasim Ιούλιος 12, 2007 #13 Ιούλιος 12, 2007 Πας πλαίσιο με την απόδειξη αγοράς(αν τη βρεις), το αφήνεις στο service τους και αυτοί αφού τσεκάρουν τι έχει και δουν ότι δεν φταις εσύ σου δίνουν άλλο ή σου κόβουν ένα πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο, με την σημερινή όμως αξία του Plextor.Επίσης αν έχεις τα κουτιά και τα "χαρτιά" του όλα όπως το πήρες μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε άλλο αντιγραφικό αλλιώς σου δίνουν το ίδιο και κρατάνε τα κουτιά αυτοί με τα παρελκόμενα για να τα στείλουν μαζί με το σκάρτο προιόν πίσω στην εταιρεία.Χωρίς απόδειξη δε θέλω να σ απογοητεύσω αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα εκτός αν είχε κοπεί στ όνομά σου και σου κάνουν μια επανεκτύπωση όπως αναφέρθηκε παραπάνω.Εκτός αν ισχύει αυτό που λέει ο geogeoland που φαντάζομαι για να το χει κάνει θα παίζει.
dellman Ιούλιος 12, 2007 #14 Ιούλιος 12, 2007 Το Plextor ξαναλέω έχει εγγύηση απευθείας από τη Plextor και όχι από το Πλαίσιο
Jasim Ιούλιος 12, 2007 #15 Ιούλιος 12, 2007 Εκτός από τα TurboX τίποτα δεν έχει εγγύηση από το πλαίσιο,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν δεν στ αλλάζουν.Ότι βολεύει τον καθένα,ότι είναι πιο κοντά.Πάντως εγώ πιστεύω ότι στο πλαισιο θα εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα.
cybernaut Αύγουστος 2, 2007 Author #17 Αύγουστος 2, 2007 καλη σας ημερα. τελικα το ειχα αγορασει απο mulitrama. Βρηκαν κατ ευθειαν την αποδειξη μιας κ ηταν ονομαστικη. 'να κοιταξω αμα εχουμε διαθεσιμο να σας το αλλαξω κατ ευθειαν' λεει ο πωλητης . 'Γαμώ!' σκεφτομαι. 'Ωπ δυστυχως δεν εχουμε κ δεν βλεπω διαθεσιμοτητα, θα το παραγγειλω κ σε 3 μερες θα σας παρουμε τηλαφωνο.' καλα μεχρι εδω. Ομως περνανε 6 μερες κ τηλαφωνο γιοκ. Τους παιρνω. -δεν ειχαμε γιαυτο δεν σας πηραμε, θα σας βγαλουμε το ποσο πιστωτικα να παρετε οτι θελετε -εγω αυτο θελω¨-) -δυστυχως δεν υπαρχει, σε sATA μπορω να σας προτεινω το NEC κλπ κλπ εγω to plextor θεεελω ειπε θα παρει να μου πει σε ποσο καιρο θα το χω, ΑΝ το παραγειλει, μα γιατι δεν το χει παραγγειλει ηδη? εσεις τι θα προτεινατε παιδια?
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 2, 2007 #18 Αύγουστος 2, 2007 rma στην Plextor κατευ8ειαν οπως σου ειπαν κ πιο πανω εφοσον 8ελεις ντε και καλα το ιδιο drive...
CrazyAnt1416003257 Αύγουστος 3, 2007 #20 Αύγουστος 3, 2007 κατι δεν 8α εχεις κανει σωστα.αν μη τι αλλο η Plextor εχει απο τα καλυτερα RMA services.στειλτους ξανα ενα e-mail και ζητα RMA number και ανεφερε τους οτι ειχες στειλει ξανα αλλα δεν ελαβες απαντηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.