jon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Βασικα θα ήθελα να να κανω αναβαθμησει για να βαλω τα vista Εχω 2 512 kingstone και θελω να βαλω 2 512 ακομα jetram στα 400 τρεχουν οι μνημες σε msi μητρικη την K8N Neo2-FX να το επιχειρησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αν η μοναδικη διαφορα ειναι η μαρκα, προχωρα. Αλλα εχω την εντυπωση οτι θα σου κοβουν ταχυτητα. Γιατι δε βαζεις ενα κιτ 2x1GB και να βαλεις αλλο ενα κιτ οποτε μπορεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Να ανοίξεις το manual της μητρικής σου να δεις πόσο RAM παίρνει MAX και πως. Έχει 4 dim η μητρική; Μήπως άμα βάλεις και τα 4 σου τις ρίξει στα 333MHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 στη Neo2 Platinum που ειναι η ιδια μητρικη ουσιαστικα , θυμαμαι μου εριχνε την ταχυτητα αλλα manual μπορουσα να τις ξαναβαλω στα 400 (νομιζω και με λιγο τσιμπημα στην ταση αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) , το σιγουρο ειναι οτι ξεχνας το command rate 1T Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Ιούνιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 no man o imc controller den tha katalabei akrivws tha se steilei sta 333 mallon ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.