Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Ύστερα από πολλά χρόνια σκληρής χρήσης Gigabyte GA-8PE800 η μητρική μου απόθανε....Επείδη το συγκεκριμένο PC προοριζόταν για την αδερφή μου και επειδή δεν θέλω να δώσω πολλά ευρώπουλα για Laptop χρειάζομε μια καινούρια(μεταχειρισμένη) Μητρικη.....(Φόραγε έναν Ηρωικό Northwood@2,4και έχει μια κάρτα γραφικών (επίσης ηρωική) Chaintech ΜΧ440)(δεινόσαυρος και βάλε....)Για ρίξτε καμιά ιδέα βρε παίδες Ελλήνων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Και πολύ άντεξε η Γιγαμπούτα ’σε τις μετάχειρες και πήγαινε πάρε μία ASROCK s478 καινούρια και είσαι άρχοντας! ΥΓ: ’λλαξε τον τίτλο σου αδερφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Και πολύ άντεξε η Γιγαμπούτα ’σε τις μετάχειρες και πήγαινε πάρε μία ASROCK s478 καινούρια και είσαι άρχοντας! ΥΓ: ’λλαξε τον τίτλο σου αδερφέ! Σώπα βρε εδώ υπάρχει και giga nf2 με barton 2500+ που παίζει flawless 4 χρόνια κοντά Επαυξάνω Asrock ftw με κόστος 40-60 ευρώ και καθάρισες. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η εταιρεία για κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές. Μέχρι και s.478 μοντέλο με pci express παίζει λέμε! http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=asrock+478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Παιδιά ωραία η πρόταση για την ASROCK s478 αλλά τη θέλω με slot AGP και αν είναι εύκολο, προτείνετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, γιατί το κοντινότερο με AGP slot είναι στη Χαλκίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούνιος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Υπάρχουν κάποιες και στο E-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 25, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κατέληξα στην MSI......και ο θεός βοηθός....(είδα παντού chipset VIA...).... Thanks παίδες..... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 11:47] Ύστερα από πολλά χρόνια σκληρής χρήσης Gigabyte GA-8PE800 η μητρική μου απόθανε....Επείδη το συγκεκριμένο PC προοριζόταν για την αδερφή μου και επειδή δεν θέλω να δώσω πολλά ευρώπουλα για Laptop χρειάζομε μια καινούρια(μεταχειρισμένη) Μητρικη.....(Φόραγε έναν Ηρωικό Northwood@2,4και έχει μια κάρτα γραφικών (επίσης ηρωική) Chaintech ΜΧ440)(δεινόσαυρος και βάλε....)Για ρίξτε καμιά ιδέα βρε παίδες Ελλήνων.... Να σε ρωτήσω κάτι?Επειδή έχω την ίδια μητρική 4+ χρόνια(πάω για άλλο πιτσι τώρα)....πόσο καιρό της είχες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 29, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [25-06-2007 23:39] Να σε ρωτήσω κάτι?Επειδή έχω την ίδια μητρική 4+ χρόνια(πάω για άλλο πιτσι τώρα)....πόσο καιρό της είχες?? 4μιση χρόνια άγριου λιωσίματος!!!!....Δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα διότι τόσα χρόνια με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο...Και τώρα που επίσης θα πάρω και γώ νέο PC πάλι στην GIGABYTE έχω καταλήξει για μητρική...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 29, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Ωραίος Και εγώ μια από τα ίδια :cool: GIGABYTE!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.