Solid Snake Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Aπ' οτι φαινεται η γνωστη και μη εξαιρεταια DFI ετοιμαζει μια μητρικη "οπλο" για τα συστηματα της Intel, καθως καταφεραν να αυξησουν το FSB της απο τα 266MHz στα 632 MHz! Η P35-T2R οπως θα ειναι και το ονοματακι της ειναι ενα βημα πριν την μαζικη παραγωγη καθως το συστημα ψυξης του chipset δεν εχει ολοκληροθει. Αναμενουμε λοιπων Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 μιαμ μιαμ , καλιο αργα παρα ποτε λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 O μονος λόγος που δεν έχω πάρει Αbit και Αsus (με αυτή την σειρά), πιστευω ότι θα είναι πολυ προσεγμενη αυτή η DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 να δούμε και σε quad τι θα λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 lanparty + intel chipset = lfe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Θα ήθελα βέβαια λίγο πιο ψηλά τα ram slots απο το pcie x16. Πολυ κοντά μου φαίνονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Χμμμ .. .λεω να περιμενω λοιπον. Ελεγα να παρω μια Abit P35 και εναν Quad οταν πεσουν οι τιμες γιατι εχω και περιμενουν 4 στικακια Cellshock D9GMH τα οποια θελουν να αποδωσουν τα μεγιστα και σε αποδοση και σε σταθεροτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 lanparty + intel chipset = lfe. Ειχε πολυ καιρο να βγαλει Lanparty με Intel chipset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 25, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 όσο βγαίνουν καίνουργια πράγματα για το Pc προβληματίζουμε περισσότερο τι να πάρω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούνιος 25, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 κατσε να γινει γνωστη η τιμη της εν λογω μητρικης,να δεις ποσο θα προβληματιστεις...τελικα με αυτο το "σφυριγμα"(squeal) στις dfi εχει γινει τοσος ντορος και τοσα RMA?γιατι κραζουν την DFI τοσο πολυ στο αντιστοιχο thread στο xtremesystems...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 25, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Χμμμμ... :devil: Ελπίζω να τη βγάλει γρήγορα και να δούμε καλά πράγματα - έχει και αρκετό χρόνο μπροστά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούνιος 25, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Με intel chipset δεν νομίζω να είναι πολύ ακριβή κάπου στα 2 εκατοστάρικα πρέπει να είναι , Κάποιος που ξέρει περισσότερα ας μας δώσει τα φώτα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.