Jump to content

gpu μέχρι 250 e

gar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η εν λόγω κάρτα θέλω να παίζει το tiberium wars και να έχει συμβατότητα στα vista.

είμαι μεταξυ 1950 pro/gt

και 8600

από μνήμη 512 τουλάχιστον πρεπει να έχει ε?

τέλος κάλο θα ήταν να μπορεί να παίξει και κάνα μελοντικό παιχνιδάκι χωρίς τρελές αναλύσεις(έχω 19'' οθόνη και τα 1280χ1024 είναι πάρα πολύ καλά)

Αρχική απάντηση από kallileo

Δωσε ακομα 20 ευρω και παρε 880GTS 320MB....θα ειναι η πιο εξυπνη αγορα.

indeed...

επι τη ευκαιρια ...βαση του αρ8ρου απο vr-zone και δεδομενου οτι γραφτηκε 8 ιουνιου...

μηπως ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτη η μειωση??

(Δεν 8α μου κακοπεφτε η 8800GTS 320 να επεφτε κανενα 50αρi €)

κ εγώ το σκέφτουμε για vga σε αυτήν την τιμή και η 8800 gts 320 mb είναι η καλύτερη αγόρα με αυτά τα λεφτά πίστεύω:p

Στα ~200 λογικά παίρνεις 1950ΧΤ (ανώτερη της Pro και της 8600). Μιας και λες όμως για 250 θα πρότεινα κι εγώ να τσοντάρεις κάτι ακόμη και να πας σε 8800GTS με 320ΜΒ που είναι υπέρ-αρκετά νομίζω για την ανάλυση που λες.

Για να δεις τι συμφέρει ανάλογα τα λεφτά δες εδώ:

http://www.tomshardware.com/2007/06/11/the_best_gaming_video_cards_for_the_money/print.html

Χωρις να πω τίποτα παραπάνω...θέλω να ενισχυσω και εγώ την άποψη για την 8800GTS ως πιο έξυπνης αγοράς απο τις υπολοιπες σε αυτά περιπου τα χρήματα. ;)

οτι σου ειπανε οι αλλοι απο πανω , GTS θα παρεις και θα τρεχεις και το μαρκησιο χωρις χακιες

παιζεις συχνα παιχνιδια?θελω να πω αν δεν πολυπαιζεις η 8800 ειναι υπερβολη για το tiberium wars ....και η 8600 τοχει χαλαροτατα ....

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από ΝTG

indeed...

επι τη ευκαιρια ...βαση του αρ8ρου απο vr-zone και δεδομενου οτι γραφτηκε 8 ιουνιου...

μηπως ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτη η μειωση??

(Δεν 8α μου κακοπεφτε η 8800GTS 320 να επεφτε κανενα 50αρi )

μηπως εχουμε καμια πληροφορια,αν τελικα η τιμη της 8800GTS 320MB θα πεσει καθολου τις επομενες μερες?

Στα είπαν όλα οι υπόλοιποι - πάρε την GTS320. Αυτό για την πτώση δεν το γνωρίζω, από βδομάδα πάντως αν γίνει κάτι ταυτόχρονα και με τους μπλε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.