Jump to content

Θερμοκρασία σκληρού δίσκου WD

HotPeanut

Recommended Posts

Εμενα μου φενεται λιγο υπερβολικη η θερμοκρασια σου ...Στο κουτι εχεις ανεμηστηρα να τον ψυχει?? Αν δεν εχεις καλο θα ειταν να εβαζες ενα ;)

Δεν έχω ανεμιστήρα για το σκληρό...αυτή τη θερμοκρασία μου την ανέβαζει μόνο όταν κανώ ανασυγκρότηση...μέσο όρο έχω περίπου 43 βαθμούς:getlost:

Πρέπει να την διατηρείς κάτω από 55 βαθμούς για να είσαι σχετικά ΟΚ. Αν δεν κάνω λάθος 60C είναι πάνω κάτω το μέγιστο που επιτρέπεται στους δίσκους.

Είναι εντελώς normal θερμοκρασία οτιδήποτε κάτω από 50 βαθμούς.

Είναι αρκετά πιστεύω. Εγώ με το Stacker έχω και στους 4 δίσκους μέσο ορο 34 βαθμούς. Δες το λίγο στην ψύξη τους.

Βασικα ειναι υπεραρκετα, σιγουρεψου να βαλεις ανεμηστηρα αλλιως θα σου λιωσει! Εμενα ο

δικος μου στο TT armor εχει 29 Celsiου. Καλου κακου κανε κανενα back up...

4+ χρόνια τον έχω και πριν μια εβδομάδα έβαλα το HD Tune και ειδα θερμοκρασίες...πάντος τόσο καιρό δεν έχει πάθει τίποτα....:T:

Υ.Γ. Μόνο ένα φορματ έχει φάει :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από halaros

Χρησημοποίησε το Diskeeper για ανασυγκρότηση δίσκων, απλά κορυφαίο!

Εμ, κυριος εισαι λιγο :OT: , το θεμα ειναι η θερμοκρασια και οχι το προγραμμα για ανασυγκροτηση...

Φιλικα :)

Μια ερωτηση , για τους seagate ποια ειναι η συνηθησμενη θερμοκρασια λειτουργιας?

Στη δουλεια με τεραστια ζεστη και κλειστο κουτι παλαιολιθικο.

post-5156-1416073136,6974_thumb.gif

Γενικα δεν θα πω ασχημα λογια για WD και θα σου πω να τον παρεις ανεπιφυλακτα.

Τα 5 χρονια εγγυησης ειναι 3 της WD και 2 του e-shop?

Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 12:59]

Γενικα δεν θα πω ασχημα λογια για WD και θα σου πω να τον παρεις ανεπιφυλακτα.

Τα 5 χρονια εγγυησης ειναι 3 της WD και 2 του e-shop?

Όχι δεν βλέπω να λέει κάτι τέτοιο...αλλά δεν παύει να είναι 5 χρόνια, και μόνο αυτό φτάνει για να πεισει κάποιον να το πάρει, ειδικά εμένα που έχω WD 4και βάλε χρόνια και χαίρει άκρας υγείας.

Πάντος πρέπει να είναι της WD και τα 5 χρόνια γιατί δίνει MTBF 1,000,000 ώρες..κατι που το δίνει σε λίγα μοντέλα;)

Πιθανοτατα, ο δισκος ειναι ο raid edition και οχι ο "κανονικος" δισκος 250GB.

Δεν βρισκω διαφορα στη σελιδα του πλαισιου. Μονο οτι ο raid ειναι sata1 ενω ο "κανονικος" ειναι sata2. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλιως δεν βλεπω γιατι καποιος να παρει αυτον τον δισκο (εκτος απο την εγγυηση).

edit: Στη σελιδα της WD γραφει οτι ειναι για server. Αν τον δεις απο κοντα, θα καταλαβεις καλυτερα και θα σου πουν κιολας παραπανω λεπτομερειες.

Να τον δω από κοντα μπορώ στο e-shop..δεν πιστεύω, πήγα να πάρω ένα φλοπυ και αφου το ζητησα μου ειπαν να περιμένω και το εφεραν με την αποδειξη, το πληρωσα και έφυγα.

Αν τους ρωήσω θα ξέρουν?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.