nubair Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Μετα απο περιπου 1 μηνα αναμονη εφτασαν στα χερια μου οι Teamgroup 1200:D Xωρις καθολου ψαξιμο καταφερα αυτο Mε ρευμα στα 2,35v οι μνημουλεσ πανε πολυ καλα. Με λιγο ψαξιμο θα πανε αρκετα καλυτερα. Θα postaro και αλλα οταν ψαχτω λιγο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιούνιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Έχουν ακόμα να δώσουν...Για τo 680i είσαι αρκετά χαμηλά...Το Τrfc γιατί το έχεις στο Θεό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nubair Ιούνιος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Aυτα μετα απο λιγο περισσοτερο ψαξιμο(οχι τπτ ιδιαιτερο,αθτη η δουλεια με εχει μ@μησει!)Με ταση στα 2,35-2,45 δεν μπουταρει με τπτ στα 1125,με πιο σφιχτα timmings μονο χαλαρωνοντας αρκετα τα sub-timmings. Mεχρι τωρα αυτα ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει αλλα πιστευω οτι εχουν να μου δωσουν λιγο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Για ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτό το review μπάς και σε βοηθήσει καθόλου...Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.