kots Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 στο ρεφρεν έχεις τους εξής στοίχους:"με τρομάζει η σιωπή ωωωωωμε τρώει η στεναχώριαπου ζούμε χώριαααα"το χαρακτηριστικό του είναι αυτό το ωωωω το τραγουδιστό. νομίζω είναι σχετικά νέο τραγούδι γιατί δεν έχει πάρα πολύ καιρό που το άκουσα στο ραδιόφωνο.μήπως κατάλαβε κανείς για να μου πει τραγουδιστή και τίτλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Ποιός το τραγουδάει δεν ξέρω....αλλά ο στιχογράφος είναι σίγουρα ο spc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Χαχααχαχαχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 08:45] Ποιός το τραγουδάει δεν ξέρω....αλλά ο στιχογράφος είναι σίγουρα ο spc.... γαντι λεμε ΓΑΝΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούνιος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 τι έγινε ρε παιδιά? κανείς σας δεν κατάλαβε το τραγούδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Εγω λεω να το τραγουδησεις και να το ανεβασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Ποιός το τραγουδάει δεν ξέρω....αλλά ο στιχογράφος είναι σίγουρα ο spc.... PWNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Γράψτο σε μια search engine με " " μαζί με τη λέξη lyrics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.