xrist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το 4απλο ψυγείο της Black ICE GT Xtreme 480 από το ExtremeShop. Με μια πρώτη ματιά είδα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να χωράει στο πάτο του Stacker 830 που έχω ήδη στη κατοχή μου. Έβγαλα λοιπόν τον πρόσθετο πάτο του κουτιού, μέτρησα και ως εκ θαύματος διαπίστωσα όπως βλέπετε και παρακάτω ότι είναι εφαρμόζει ακριβώς λες και η Black ICE το έφτιαξε κατά παραγγελία για το Stacker 830. Αν και δεν είχα σκοπό να κάνω άλλη μετατροπή στο κουτί μου, ως ανήσυχο ΄΄νιάτο΄΄ μπήκα στο πειρασμό να δοκιμάσω με δεδομένο ότι ήθελα να φτιάξω και κάποιες θέσεις για δίσκους στο μπροστινό μέρος όπως θα δείτε παρακάτω. Μετά λοιπόν από αρκετό κόψε-ράψε το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Να πω ότι από μετρήσεις που έκανα πριν χαλάσω την προηγούμενη υδροψυξη με το transit και συγκρίνοντας με το νέο ψυγείο έχω κάτω 3-4C σε idle και 4-5C σε full load.(πολύ συντηρητικά) πάντα με ίδια θερμοκρασία περιβαλοντος. Μια μέτρηση με θερμοκρασία δωματίου 25,1C (με air condition) και μια με 28,7C (χωρίς air condition) Επίσης δεν πείραξα καθόλου τα δυο μπλοκ (τα έβγαλα όλα μαζί με τη μητρική) για να μη έχω τυχόν διαφοροποιήσεις αν θα έβαζα νέα πάστα. video Το κουτί όπως ήταν πριν. Μια δοκιμή αν εφαρμόζουν καλά οι βίδες Εδώ χρειάστηκε παξιμάδι για να μη βρει η βίδα στο ψυγείο αφού έβαλα λίγο μεγαλύτερες βίδες
SirDiman Ιούνιος 21, 2007 #2 Ιούνιος 21, 2007 Εξαιρετικη δουλεια! Το ψυγειο σου ποσο το πηρες αν επιτρεπεται ? Ωραια η μοντα για τους σκληρους
xrist Ιούνιος 21, 2007 Author #3 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Το ψυγειο σου ποσο το πηρες αν επιτρεπεται ? http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=160&osCsid=d500b7ef186391c91b88a9ab80f9e8cc
ilion10 Ιούνιος 21, 2007 #4 Ιούνιος 21, 2007 Φίλε μου έχω πάθει πλάκα...τέλειο...ζηλεύω απίστευτα.... :T: ..θέλω και εγώ
greekfragma Ιούνιος 21, 2007 #5 Ιούνιος 21, 2007 μπραβο χρηστο.για ακομα μια φορα δειχνεις τι σχεση εχεις αναπτυξει με τα stacker830 (τελικα ειναι το αγαπημενο σου κουτι για μοντα?) οι ανεμιστηρες να φανταστω οτι τραβανε απο το ψυγειο και στελνουν μεσα στο κουτι? η μοντα για τους σκληρους με τις αλουμινογωνιες πολυ καλη.τι θερμοκρασιες εχουν οι σκληροι ετσι? επισης θα σου προτεινα να βρεις κατι να κλεισεις ομορφα την τρυπα για τον πισω 12αρη. εκτος απο ομορφια θα δωσει και καλυτερη ροη απο κατω προς τα πανω μπραβο και παλι
xrist Ιούνιος 21, 2007 Author #6 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:37] μπραβο χρηστο.για ακομα μια φορα δειχνεις τι σχεση εχεις αναπτυξει με τα stacker830 (τελικα ειναι το αγαπημενο σου κουτι για μοντα?) οι ανεμιστηρες να φανταστω οτι τραβανε απο το ψυγειο και στελνουν μεσα στο κουτι? η μοντα για τους σκληρους με τις αλουμινογωνιες πολυ καλη.τι θερμοκρασιες εχουν οι σκληροι ετσι? επισης θα σου προτεινα να βρεις κατι να κλεισεις ομορφα την τρυπα για τον πισω 12αρη. εκτος απο ομορφια θα δωσει και καλυτερη ροη απο κατω προς τα πανω μπραβο και παλι Nαι Γιώργο οι ανεμιστήρες τραβάνε Για την τρύπα θα δω τι θα κανω Οι θερμοκρασίες των δίσκων απο everest είναι: Maxtor 6Y120M0 35 °C (95 °F) WDC WD1200JS-00MHB0 40 °C (104 °F) WDC WD740GD-00FLC0 31 °C (88 °F)
perp Ιούνιος 21, 2007 #7 Ιούνιος 21, 2007 Καλά xrist με έχεις βάλει σε τριπάκι να το ξέρεις... (ούτως η άλλος είχα πει ότι στην άδεια μου που θα έχω χρόνο θα βάλω υδροψυξη + ένα γενικό rectifie αλλά με αυτό που είδα πρέπει να το επισπεύσω )...... Απίστευτη δουλειά, πολύ προσεγμένη και πολύ αρμονική... :T: Δύο ερώτησεις μόνο όσον αφορά την αρχική φώτο γιατί δεν το πολυπιάνω με την νύστα μου 1) τους σκληρούς που τους είχες πριν? 2) το ψυγείο ήταν εσωτερικό? όρθιο?
FLO Ιούνιος 21, 2007 #9 Ιούνιος 21, 2007 Nice Work Χρηστο.. Αυτα ειναι πλεον και τα 4πλα μας ειναι μικρα:P:P
fusion Ιούνιος 22, 2007 #11 Ιούνιος 22, 2007 Φοβερος, πολυ καλο. Μπραβο σου που κρατας το pc σου καθαρο(σε αντιθεση με εμενα) και με ενα πολυ ομορφο και καθολου κιτς φωτισμο. Περισσοτερο απ' ολα μου αρεσει το νερακι, που τα αφησες ετσι οπως μας το εδωσε η φυση, οχι σαν κατι πρασσινα-κιτρινα-μπλε που κυκλοφορουν και μοιαζουν με τα αποβλητα που ηπιαν τα χελωνονιτζακια. :p Εσυ το αφησες να φωτιζει απο τα ledακια και μου αρεσε αυτο. Μπραβο και παλι μπραβο...
Qlim4X Ιούνιος 22, 2007 #13 Ιούνιος 22, 2007 καταπληκτικη δουλεια για αλλη μια φορα εγω παντος θα μηνω σε αυτο Αρχική απάντηση από xristως ανήσυχο ΄΄νιάτο΄΄ γκουχ γκουχ πνηγικα :p :p
Mainframe Ιούνιος 22, 2007 #16 Ιούνιος 22, 2007 Πολύ καλή δουλεία. Από θερμοκρασίες στο CPU και το GPU, με το τετραπλό ψηγείο τι έχεις?
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #18 Ιούνιος 22, 2007 Εξαιρετική δουλειά, μπράβο Απορία, γιατί οι ανεμιστήρες τραβάνε? Δε θα ήταν καλύτερα τη ζέστη να τη "ζμπρώχνεις" έξω?
vasi Ιούνιος 22, 2007 #19 Ιούνιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 09:30] Εξαιρετική δουλειά, μπράβο Απορία, γιατί οι ανεμιστήρες τραβάνε? Δε θα ήταν καλύτερα τη ζέστη να τη "ζμπρώχνεις" έξω? τραβάνε τον εξωτερικο αερα που ειναι πιο κρυος απο τον εσωτερικο αερα που εχει μεσα στο κουτι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.