hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Σκοπεύω να αγοράσω άμεσα καινούργιο laptop και θέλω τα φωτα σας σε ορισμένα λεπτά ζητήματα. Καταρχήν έχω καταλήξει σε αυτό το μοντέλο --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975832&product=907227&tab=specsΟπως βλέπετε έρχετε μαζί με τα windows vista. Η μια απορία είναι το αν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην περίπτωση που για κάποιο λόγο αποφασίσω να ξηλώσω τα vista και να βάλω τα ΧΡ. Η δεύτερη απορία είναι το αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ σήμερα στα ΧΡ θα δουλεύουν και στα vista. Please help as soon as possible.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούνιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Koιταξε, δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα αν ξηλωσεις τα vista, καλυτερα θα ειναι! Kαι δευτερον , δεν νομιζω οτι οι εφαρμογες που χρησιμοποιεις στα xp θα δουλευουν και στα vista, ή και αν δουλεψουν δεν θα λειτουργησουν και τοσο καλα. Αλλο vista, αλλο xp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Όσον αφορά το operating system δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις τα XP... format, νέα εγκατάσταση και είσαι μια χαρά... btw σιγουρέψου ότι θα πάρεις και το DVD των vista... Για τις εφαρμογές εξαρτάται τώρα... καλύτερα να δείς τα site των εταιρείων για να δείς τί υποστηρίζεται από απόψης λειτουργικού... πάντως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνονται τα πράγματα... Το πολύ πολύ μετά ξαναπερνάς τα vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 τελικα κρατησα τα vista και εχω αρχισε τις εγκαταστασεις λογισμικου. υπαρχουν ασυμβατοτητες αλλα ειναι αντιμετωπίσιμες προς το παρον....ιδωμεν...edit: το δισκακι των vista δν μου το εδωσαν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 14:36] τελικα κρατησα τα vista και εχω αρχισε τις εγκαταστασεις λογισμικου. υπαρχουν ασυμβατοτητες αλλα ειναι αντιμετωπίσιμες προς το παρον....ιδωμεν...edit: το δισκακι των vista δν μου το εδωσαν...... Μήπως περιέχovται σε κάνα recovery CD??? ’ποψη μου είναι να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... στην τελική το πλήρωσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από perp Μήπως περιέχovται σε κάνα recovery CD??? ’ποψη μου είναι να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... στην τελική το πλήρωσες.... Πότε τα δίνανε στα λάπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κι εγώ έχω την εντύπωση πως ποτέ δεν τα έδιναν...Γι' αυτό σου λένε να κάνεις και recovery disks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 02:53] Πότε τα δίνανε στα λάπτοπ? Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 03:20] Κι εγώ έχω την εντύπωση πως ποτέ δεν τα έδιναν...Γι' αυτό σου λένε να κάνεις και recovery disks... Εννοείτε το PLAISIO ή τα VISTA??? Δεν ξέρω εμένα το toshiba που έχω από UK στο recovery CD που έχει, έχει κανονικα XP PRO SP2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 25, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κι εμένα το dell μου και όλα τα laptop μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 25, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Eγώ ξέρω ότι δίνανε απλά το Serial key, μάλιστα....’λλωστε αυτό χρειάζεται μόνο σε μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 25, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Εξαρτάται από τον κατασκευαστή. ’λλοι δίνουν ένα πλήρες ΟΕΜ CD, άλλοι ένα "Recovery CD" που πετάει πάνω στον δίσκο το image του προεγκατεστημένου συστήματος και άλλοι βάζουν μόνο ένα partition με το παραπάνω image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 25, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Τουλάχιστον ένα από τα 2 πρέπει να το έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp εμένα το toshiba που έχω από UK στο recovery CD που έχει, έχει κανονικα XP PRO SP2.... εμεις ομως τα πηραμε απο το Ελλαδισταν και συγκεκριμενα εγω απο το πλαισιο....Recovery disc εχει παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 25, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 E άρα έχει τα vista στο recovery έτσι δεν είναι? ... Δεν το ήξερα αυτό guys... Laptop δεν έχω αγοράσει ποτέ από Ελλάδα οπότε έμαθα και κάτι λοιπόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιούνιος 25, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 hayabusa μια σημαντική ερώτηση η εξαέρωση του λάπτοπ απο που βγαίνει?(πίσω και δεξιά κοντά στην τροφοδοσία?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 29, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από angelos hayabusa μια σημαντική ερώτηση η εξαέρωση του λάπτοπ απο που βγαίνει?(πίσω και δεξιά κοντά στην τροφοδοσία?) οχι,από πάνω αριστερά. Γιατι,εχει σημασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.