Jump to content



SOS,πρόβλημα με νέα κάρτα


michailovits

Recommended Posts

Thanks για την ψύκτρα φίλε μου ποτ μου πρότινες.

Έχω μπερδευτεί...

Μάλλον έχεις δίκιο φίλε μου γιατί να τος δώσω κ άλλα λεφτά.

Θα σας πω κάτι και το μόο που θέλω να μου πέιτε αν συμφωνήτε ή όχι

Επιδή σε λίγο καιρό πέρνω νέο Pc με (α64 3800 χ2 αμ2,asus m2n-e sli deluxe)

θα περιμένω να δω...

αν έχει και εκεί πρόβλημα θα την πάω πίσω αν όχι είμαστε οκ

Καλή ιδέα?

Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα κ εγώ!Με ATI 1300 PRO βέβαια κ όχι 1950 προ!Το πρόβλημα ήταν ότι η συγκεκριμένη κάρτα,δεν έπαιζε με την καμία σε m/b με chipset via!Κάποια ασυμβατότητα ίσως?ποιος ξέρει?!Πριν είχα μια asus μητρικη,την άλλαξα με μία της gigabyte k σταματήσαν τα vpu recover k όλα!

Ειναι καλη ιδεα, αλλα εγω θα σου πω και κατι αλλο...

ΠΡΟΣΕΧΕ την rma πολιτικη του καταστηματος απο το οποιο την πηρες. Ειναι καλη?

Αν ειναι κανα καταστηματακι της πλακας, οσο πιο γρηγορα την σουταρεις τοσο λιγοτερο προβλημα θα εχεις.

Κατι αλλο, δεν εχεις καποιον φιλο να την δοκιμασεις στο συστημα του??

αααα ναι έχω έναν φίλο με Pci-e θα πάω να την δοκιμάσω και θα σας πω...

Επίσης το λέω για κπαπιον φίλο μας, δεν έχω chipset via και εσύ όταν άλλαξες mobo και σταμάτησαν τα προβλήματα τι chipset είχε?

Απο το e-shop την πήρα και μου λένε να τους την ξανα πάω και να περιμένω 10μέρες να την στυείλουν κάτω στην Αθήνα...έλεος....

τεσπα....

θα δω σε εναν φίλο αν παίζει την Κυριακή και αν δεν παίζει θα περιμένω να τα βάλω στο mobo μου το καινούργιο αφου το βρίσκετε και εσείς καλή λύση και αν πάλι δεν σουλέψει θα την πάω στο e-shop και θα προσπαθήσω να τους πιέσω να κάνουν πιο γρήγορα.

Λιπον θα σας πω τι έγινε κατα την Δευτέρα-Τρίτη

και επίσης να σας πω ένα μεγάλο

ευχαριστώ που ασχολίστε με το πρόβλημα μου

Το mobo της gigabyte έχει nvidia 430 an θυμάμαι καλά!Αλλά πριν το αλλάξω δοκίμασα τα πάντα!drivers,bios update,τπτ!μετά έβαλα την vga μου σε άλλο pc με asus μητρική(via chipset πάλι),τα ίδια!μου δίνει ένας φίλος μια 1600 pro,την βάζω στο pc μου,τα ίδια!Μετα απο κάποια ώρα vpu recorer mpla mpla....!E κάπως την ψιλιάστηκα,κ παράγγειλα δοκιμαστικά ένα απο τα φτηνά ΑΜ2 μ/β της gigabyte για τον 3800Χ2 athlonako mou κ δούλεψαν όλα ρολόι!Από τότε αυτή έχω κ δουλεύουν όλα σούπερ!

Με προβλημάτισε φίλε μου το πρόβλημα σου με την mobo και το οτι δεν είχες πρόβλημα με Nvidia chipset.

Sorry κιόλας σας ΄΄εχω πρίξει αλλα ,επειδή θα πάρω νεά μοβο να πάρω αυτή να είμαι και ήξσιχως

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522500

ή τσάμπα λεφτά, επειδή με τ αίδια λεφτά πέρνω την asus croshair??

Και κάτι λίγο off topic

το chipset της mobo που δίνω με ποιο είναι ισάξιο απο πλευράς nvidia?

ψιλό :OT: το δικό μου m/b έχει chsipset nvidia και δουλεύει άψογα με την χ1950pro της υπογραφής μου .

Όσο για το m/b σου δείχνει πολύ καλώ εμένα μου άρεσε πολύ

ναι όμως εσύ έχεις και agp και sapphire

Και γιθα να συνεχίσουμε την παρένθεση αφου πήρα που πηρα νέο pc εκτος απο μοβο να πάρω την asus crosshair ή να πάρω αυτή την asus με το ati chipset και να ησιχάσω??

(ελπίζωντας πως το πρόβλημα είναι μεταξύ μοβο και chipset)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.