Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Φιλοι μου εκανα μια παπαντζα στα βιστα και απενεργοποιησα καταλαθως τις ιδιοτητες μου μικροφωνου μου και τωρα δεν ξερω πως μπορω να το κανω να δουλεψει παλι!Μπορειτε να με βοηθησετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 κανεις δεξι κλικ στο σηματακι του μικροφωνου μετα πας συσκευες αναπαραγωγης και το ενεργοποιεις απο κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιούνιος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Βρε φιλε μου μπορεις να γινεις περισσοτερο κατατοπιστικος ?Ωραια τα βιστα αλλα εχω χασει τον μπουσουλα!!!!!!:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Κάτω δεξιά στο Taskbar (λογικά) βλέπεις ένα μεγαφωνάκι, από όπου ορίζεις την ένταση του ήχου. Κάνοντας δεξί κλικ εκεί, στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγεις Recording Devices. Εκεί θα σου έχει το μικρόφωνο, λογικά με την ένδειξη Disabled. Από εκεί κάνεις ότι ρυθμίσεις θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιούνιος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Το προβλημα ειναι πως εχει εξαφανιστει και απο εκει που μου λες!Δεν ξερω τι αλλο να κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Χμ... Τι drivers έχεις για την κάρτα? Tων Vista ή εγκατέστησες δικούς σου?’ν έχεις βάλει της κάρτας, κάνε uninstall, reboot, install. Κάτι μπορεί να έχει χαθεί.Αν έχεις των Vista ή δεν έχουν uninstall, πήγαινε:Δεξί κλιk στο MyComputer > Manage > Device Managerβρες την κάρτα ήχου και κάνε uninstall. Μετά βάλε την από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιούνιος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Οχι ειναι κατι beta drivers της creative για την audigy 2.Λες να χαθηκαν αρχεια?Τεσπα θα κοιταξω να περασω τους καινουριους αν εχει βγαλει η creative ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Έχουν βγει κανονικοί από το Μάρτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιούνιος 22, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Οκ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.