Waveside Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Αγόρασα αυτο εδω το ποντικάκι! Πιο τρομερο και ανετο ποντικι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει! Παιδες ειναι απεκτο, για κοιταξτε και τις φωτογραφίες! Είναι το πιο εξελιγμένο ποντιικι του κοσμου αυτην την στιγμη! Επαναφορτιζόμενο, με βάση φορτωσης. Ειναι ποντίκι ΛΕΙΖΕΡ, με scroll whell "micro gear" (αυτόματα καθορίζει ποσο σκληρο ή μαλακο θα ειναι το scroll αναλογα σε τι μερος εισαι π.χ Στο ιντερνετ ή σε ενα Word Document! To Κουτι περιλαμβάνει - Logitech MX Revolution - Recharging Station - AC Power cord - USB Micro receiver - CD with software Iδου και οι φωτογραφίες....
anubis Ιούνιος 21, 2007 #3 Ιούνιος 21, 2007 γράψε μας και την τιμούλα όταν ανεβάσεις τις φωτό, γιατί είναι πρωί ακόμα και βαριέμαι να ψάχνω
Waveside Ιούνιος 21, 2007 Author #4 Ιούνιος 21, 2007 Παιδες κατι εγινε και δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες, η τιμουλα ειναι 89 ευρα! Παρτε ενα link, exω kaνει εδω μια καλη παρουσιαση! ****Ευχαριστούμε για το link βρε! Τι καλό παιδί που είσαι ΥΓ.: ’μα θέλεις, κάνε παρουσίαση εδώ. Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε
Chosen Ιούνιος 21, 2007 #7 Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Waveside Αγόρασα αυτο εδω το ποντικάκι! Πιο τρομερο και ανετο ποντικι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει! Παιδες ειναι απεκτο, για κοιταξτε και τις φωτογραφίες! Είναι το πιο εξελιγμένο ποντιικι του κοσμου αυτην την στιγμη! Επαναφορτιζόμενο, με βάση φορτωσης. Ειναι ποντίκι ΛΕΙΖΕΡ, με scroll whell "micro gear" (αυτόματα καθορίζει ποσο σκληρο ή μαλακο θα ειναι το scroll αναλογα σε τι μερος εισαι π.χ Στο ιντερνετ ή σε ενα Word Document! To Κουτι περιλαμβάνει - Logitech MX Revolution - Recharging Station - AC Power cord - USB Micro receiver - CD with software Iδου και οι φωτογραφίες.... Ωραία παρουσίαση, spot on!
pan0s Ιούνιος 21, 2007 #9 Ιούνιος 21, 2007 ωραίο!!!το έχω δουλέψη και εγώ σε ένα φίλο μου!!αξίζει τα λεφτά του
Waveside Ιούνιος 21, 2007 Author #10 Ιούνιος 21, 2007 Παιδια τωρα θα ανεβασω τις φωτογραφιες, το ποιντικι δεν ειναι καθολου βαρυ, ειναι γενικα απλος τελειο!
Waveside Ιούνιος 21, 2007 Author #17 Ιούνιος 21, 2007 Και το USB Stick (λιγο χαλια η φωτογραφια, αλλα λεεεμε τωρα)
Waveside Ιούνιος 21, 2007 Author #18 Ιούνιος 21, 2007 Τι λετε λοιπον, σας αρεσε? Για να ακουσω γνώμες!
oOoOo Ιούνιος 21, 2007 #19 Ιούνιος 21, 2007 πολύ καλη παρουσίαση μπραβωκαι ο αρουρεος τελειος φαινεται
Tony93 Ιούνιος 21, 2007 #20 Ιούνιος 21, 2007 Βραβο φιλε waveside! To ποντικακι αυτο φαινεται (και ειναι) παρα πολυ καλο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.