pug_f_e Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2010 κατ αρχην δε θελω σχολια για τη ζωγραφικη μου:smile044: εχω εδω και μερες την εξης απορια. μαλλον θα σας φανει χαζη και μαλλον ειναι βλακεια , γιατι δεν το χβ ξαναδει πουθενα και σε κανεναν λοιπον η ερωτηση εχω τη μητρικη asus 5pk3 wifi εχει αυτες τις ψυκτρες γυρω γυρω και εχω παρατηρησει οτι καινε αρκετα,(χωρις overclocking Κλπ) αν βαλω ενα μπλοκ , οπως αυτο της φωτογραφιας, θα κανει τιποτα? γαιτι ουτε λεφτα για 2 mosfet εχω + μπλοκ north/southjbridge + οτι λογω καρτας γραφικων δε μπαινει το κατω,οποτε δε γινεται να βγουν και τα υπολοιπα + οτι θα γινει χαμος απο σωληνες οποτε σκεφτηκα αυτο... και να βαλω ενα μπλοκ πανω στη ψυκτρα τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 δεν θα κανεις δουλεια γιατι ειναι μικρη η επιφανεια επαφης. Ανεμιστηρακι δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Σεπτέμβριος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Ούτε εγώ νομίζω πως θα καταφέρεις κάτι και δεν αξίζει,βάλε ένα ανεμιστηράκι που λέει ο unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Συμφωνω οτι δεν θα κανει δουλεια.Αν αλλαζες την παστα και με ενα ανεμιστερακι κατι μπορει να γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 Εναλλακτικά μπορείς να κλείσεις γύρω-γύρω την ψύκτρα και να το κάνεις ουσιαστικά ένα τετράγωνο...tank? Κατάλαβες, με δύο ρακόρ στις αντίθετες πλευρές, με κάποιο διάφραγμα για να περνάει το νερό απο όλα τα fins. Αλλά απο την μία η στεγανότητα είναι δύσκολη- αλλά επιτυγχάνεται- απο την άλλη μήπως το πολύ κρύο κομμάτι εκεί αλλάξει την συμπεριφορά του υγρού στα heatpipes. Εαν κολούσες κατά μήκος στα υπάρχοντα heatpipes ένα χαλκοσωλήνα απο τον οποίο θα περνούσε νερό + ένα ανεμιστηράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 11, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 μαλιστα,γενικα μαλλον δε θα κανει δουλεια απ οτι καταλαβαδοκιμασα να βαλω το μανισιο ανεμιστηρακι, εκεινο το ορθιο της asus, αλλα εκτος απο τη πολυ φασαρια(για τα δικα μου δεδομενα) δεν εκανε και καμια σοβαρη δουλειαεπισης αυτο με το τανκ γυρω -γυρω κλπ και το να βαλω ρακορ στις ακρες δε το πολυεπιασα..αυτο με την επιφανεια που ειπες Xrhsto unseen , το σκεφτηκα και γω, αλλα λεω χαλκος με χαλκο ειναι + οτι αν πιασεισ τη ψυκτρα εκει πανω ειναι επιπεδη και ολα τα κομματια(φινς και σωληνας) στο ιδιο υψοςαν βαλω ενδιαμεσα στη ψυκτρα και στο μπλοκ μπολικη παστα π.χ ή κατι αλλο ωστε να καλυψει τα κενα?? και να μεταφερεται η θερμοτητα καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.