Jump to content

ερωτηση για πατεντα

pug_f_e

Recommended Posts

κατ αρχην δε θελω σχολια για τη ζωγραφικη μου:smile044:

εχω εδω και μερες την εξης απορια. μαλλον θα σας φανει χαζη και μαλλον ειναι βλακεια , γιατι δεν το χβ ξαναδει πουθενα και σε κανεναν

λοιπον η ερωτηση

εχω τη μητρικη asus 5pk3 wifi

εχει αυτες τις ψυκτρες γυρω γυρω και εχω παρατηρησει οτι καινε αρκετα,(χωρις overclocking Κλπ)

αν βαλω ενα μπλοκ , οπως αυτο της φωτογραφιας, θα κανει τιποτα?

γαιτι ουτε λεφτα για 2 mosfet εχω + μπλοκ north/southjbridge

+ οτι λογω καρτας γραφικων δε μπαινει το κατω,οποτε δε γινεται να βγουν και τα υπολοιπα

+ οτι θα γινει χαμος απο σωληνες

οποτε σκεφτηκα αυτο...

asusp5k3topview4.th.jpg

και να βαλω ενα μπλοκ πανω στη ψυκτρα

τι λετε?

Εναλλακτικά μπορείς να κλείσεις γύρω-γύρω την ψύκτρα και να το κάνεις ουσιαστικά ένα τετράγωνο...tank? Κατάλαβες, με δύο ρακόρ στις αντίθετες πλευρές, με κάποιο διάφραγμα για να περνάει το νερό απο όλα τα fins. Αλλά απο την μία η στεγανότητα είναι δύσκολη- αλλά επιτυγχάνεται- απο την άλλη μήπως το πολύ κρύο κομμάτι εκεί αλλάξει την συμπεριφορά του υγρού στα heatpipes. Εαν κολούσες κατά μήκος στα υπάρχοντα heatpipes ένα χαλκοσωλήνα απο τον οποίο θα περνούσε νερό + ένα ανεμιστηράκι?

μαλιστα,γενικα μαλλον δε θα κανει δουλεια απ οτι καταλαβα

δοκιμασα να βαλω το μανισιο ανεμιστηρακι, εκεινο το ορθιο της asus, αλλα εκτος απο τη πολυ φασαρια(για τα δικα μου δεδομενα) δεν εκανε και καμια σοβαρη δουλεια

επισης αυτο με το τανκ γυρω -γυρω κλπ και το να βαλω ρακορ στις ακρες δε το πολυεπιασα..

αυτο με την επιφανεια που ειπες Xrhsto unseen , το σκεφτηκα και γω, αλλα λεω χαλκος με χαλκο ειναι + οτι αν πιασεισ τη ψυκτρα εκει πανω ειναι επιπεδη και ολα τα κομματια(φινς και σωληνας) στο ιδιο υψος

αν βαλω ενδιαμεσα στη ψυκτρα και στο μπλοκ μπολικη παστα π.χ ή κατι αλλο ωστε να καλυψει τα κενα?? και να μεταφερεται η θερμοτητα καλυτερα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.