Polas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 Γειά χαρά! Έχω ένα iPod nano της apple. Για να βάλω τραγούδια η photo χρησημοποιώ το itunes, αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί το βρίσκω κάπως δύσκολο στη χρήση...Γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο software που μπορώ να χρησημοποιήσω για μεταφορά δεδομένων? Υπάρχει τρόπος να περάσω και άλλα παιχνίδια? Αν ναι κάποιο site για να κατεβάσω? Μπορώ να περάσω στο ipod βίντεο η ταινία ή και δεδομένα? Sorry που σας πρήζω αλλα μου το κάνανε δώρω και ιδέα δεν έχω τι μπορείς να κάνεις με αυτό εκτώς απο το να ακούς μουσική και να βλέπεις photo....Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Πριν από πολύ καιρό που είχα το iPod Shuffle, χρησιμοποιούσα το Anapod Explorer, που υποστήριζε "απλό" drag'n'drop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Πριν από πολύ καιρό που είχα το iPod Shuffle, χρησιμοποιούσα το Anapod Explorer, που υποστήριζε "απλό" drag'n'drop. Παρα πολυ καλο progie κ πολυ πιο ελαφρυ κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.