cabdik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 ρε παιδια, τωρα τελευταια στον υπολογιστη που εχω στη δουλεια, μου κανει κατι περιεργο που εμενα μου δημιουργει την εντυπωση οτι ειναι απο ρευμα. καποιες στιγμες για ενα χιλιοστο του δευτερολεπτου κανει ενα "τσικ" και τρεμοπαιζει η οθονη στιγμιαια. αυτο το κανει απο μια φορα την ημερα εως τρεις τεσσερις, δεν ειμαι και μπροστα ολη την ωρα! τι λετε? θελω την αποψη σας! το μηχανηματακι αποτελειτα: M/B ASROCK (δεν θυμαμαι μοντ) CPU CELERON 2.8 RAM 512MB VGA ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ 80αρη σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 φιλαράκι το τροφοδοτικό είναι, το είχα πάθει και εγώ, και μόλις εβαλά καινούριο psu ολά OK:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 είσαι σίγουρος ότι το κάνει το pc και όχι το monitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Αν το psu τροφοδοτει και την οθονη τοτε μαλλον το τροφοδοτικο τα εχει <<φτυσει>>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Αν το psu τροφοδοτει και την οθονη τοτε μαλλον το τροφοδοτικο τα εχει <<φτυσει>>. 1. η οθονη δεν παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο, παιρνει απ'ευθειας απο πριζα και 2. θα δοκιμασω αλλη οθονη να δω αν φταιει αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.