kov Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2007 μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει οταν ξαφνικα μετα απο 2, 3 λεπτα απο το ανοιγμα του υπολογιστη χανεται η καρτα ηχου.προσπαθω να παιξω ενα μουσικο κοματι και μου λεει οτι δεν βρισκει συσκευη αναπαραγωγης ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 1ο ξαναβαλε τουs drivers της καρτας και ξαναδες αν το κανει παλι αν το κανει, τοτε περιμενε βοηθεια απο τους αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kov Ιούνιος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 το δοκιμασα τιποτα δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Οι δύο δεκάρες μου:Η κάρτα πατάει καλά; (Το ξέρω αστεία ερώτηση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις)Από τροφοδοσία είμαστε οκ;Δοκίμασε να αλλάξεις slot στην κάρτα (αν φυσικά δεν είναι onboard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 ακρηηηηηηηηηηη! να μιλησει ο παθων! μπουταρεις και σου κανει το κουλο που αναφερεις. βγαζεις drivers, και κανεις shutdown. αφαιρεις την καρτα ηχου (αν ειναι on-board απλα την κανεις disable απο το BIOS). μπουταρεις και λογικα δεν εχεις ηχο. shutdown, τοποθετηση με προσοχη της καρτας ηχου, boot. περναμε Drivers, κανουμε και το απαραιτητο reboot και δουλευει! σε εμενα τουλαχιστον ετσι δουλεψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.