Jump to content



Θέλω προτάσεις για αγορά ανάμεσα σε 2 cpu.


HotPeanut

Recommended Posts

Λοιπόν γειά σας.

Πλησιάζει ο καιρός που θα πέσουν οι τιμές της intel στις cpu και θα τρέξω, όπως και πολλοί από εσας πιστεύω, να αγοράσω καινούριο σύστημα. Αλλά για να μπούμε στο θέμα και να μην σας κουράζω:p , έχω κολλήσει ανάμεσα σε Q6600 και Ε6750(ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 22/7). Δεν ξέρω ποιόν να αγοράσω, από την μια 1066fsb και από την άλλη 1333fsb.

Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας, δηλ ποιον πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να αγοράσω και να μου πείτε πόσα watts περίπου τροφοδοτικό χρειάζεται ο καθένας, γιατι από ρεύμα εγώ :zzz: :zzz: πέρα βρέχει....

όλες οι γνώμες δεκτές:D

Link to comment
Share on other sites

O τετραπυρηνος δεν ειναι λιγο περισσοτερος ασταθης?? ή λεω βλακειες? Γιατι ειναι φανερη η ασταθια των διπλοπυρηνων μπροστα στην σταθεροτητα που εχουν οι παλαιοι μονοπυρηνοι επεξεργαστες..

Παρολα αυτα δεν μας εχεις πει τι χρηση κανεις στο pc.. με τι ασχολισε και γενικα πληροφοριες για να δουμε τι θα σου χρησιμευει καλυτερα.. ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Oi πραγματικές ανάγκες σταματάνε στον 6600...αντε στα 3Ghz.

O Q6600 για video editing , αν πάρεις τώρα(γιατί δεν έχεις) και πέσουν τελικά οι τιμές τόσο όσο λένε και τα διαθέτεις ok.

Για μένα τζάμπα η διπλάσια κατανάλωση, ήδη το γυρνανε σε λιγοτερο ενεργοβορες λύσεις, βλεπε penryn...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ.... εξάλλου για αυτό λέμε να μας πεί ο φίλος honda22 για την χρήση που έχει κατά νού και της αναγκές του... Πάντως όταν έχεις ισχύ (και το χρήμα να την αγοράσεις) μπαινεις σε τριπάκι πειραματισμού ακόμα και για πράγματα που δεν χρειάζεσαι... οπότε αναμένουμε...

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα όπως είπαν και οι προηγούμενοι να πεις γιατι τον θέλεις και με τι έχεις σκοπό να το συνδυάσεις.(Μνήμες και κάρτα)

Απο την στιγμή που θα περιμένεις ενα μηνα γιατι να μην περιμένεις άλλο λίγο να δεις

τι θα πουν και οι <<άλλοι>>...

Link to comment
Share on other sites

Παι διά εγω το pc το θέλω για πολλα πράγματα όπως games, video encoding κ.α....αφού το "στρώσω" :p θα φάει και λίγο o/c....κάρτα όπως και είπατε, θα βάλω μια μέτρια, οχι από τις τούμπανο τις κάρτες.....μνήμη θα βάλω 2gb και βλέπουμε.

αυτό που δεν έχω αποφασήσει είναι τι cpu θα βάλω....E6750 ή Q6600?? Με τον Ε6750 τι psu χρειοάζομαι πάνω κάτω??:rolleyes:

α και δίσκο πάω σήμερα να πάρω αυτόν http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303787

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gbak

ολοο στο περιμενε ειμαστε....περιμεναμε την ατι τωρα περιμενουμε τους ιντελ..ερεε πλακα..

Εδω και αρκετό καιρό λέμε οτι για αγορά ολόκληρομένου συστήματος(οχι low budget) καλύτερα είναι να περιμένουμε μέχρι τον Oκτώβριο .Να δούμε και τις καινουργιες κάρτες και τις μνήμες και τους cpu. Ειναι απο τις πιο περιεργες μεταβατικές περιόδους ever.

Μιλάμε για πολυπήρυνα θηρια,DDR3 και DX10 και πέφτουν όλα μαζί

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:21]

E;

Ναι, δεν ισχυουν αυτα περι αστάθειας..

Ίσως να εννοει/έχει διαβασει να παρατηρουνται ασταθειες σε quad core με motherboards που δεν τις υποστηρίζουν και τόσο καλά ή δεν έχουν το καταλληλο bios να το κάνουν.

Ότι το ένα είναι πιο ασταθή απο το άλλο δεν παίζει όσο αναφορά τα cpu.

Link to comment
Share on other sites

ο επεξεργαστης ειναι το τελευταιο που θα επιρεασει την αγορα τροφοδοτικου. δλδ αν παρεις ενα 500αρι και μια μετρια καρτα(8600 ας πουμε?) εισαι κομπλε.... και για τον επεξεργαστη, αμα δεν κανεις κατι επαγκελματικα τι σε νοιαζει αν ενω για μια κωδικοποιησ σου περνει 30 λεπτα ενω με αλλον θα σου επερνε 20? θα καθεσαι και θα το κοιτας μεχρι να τελειωσει? ή θα κοκορεβεσαι? στο κτω κατω οτι και να παρεις οποτε και να το παρεις παντα στο μελλον(μακρυ κοντινο) θα βγει κατι καλυτερο. αν εχεις τοση πολυ αναγκη καινουριο πισι παρτο τωρα και τελειωσε η υποθεση. δε θα αγχονομαστε για το τι και ποτε βγαινει το οτιδοιποτε...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θέλω να πάρω καινούριο πισι, διότι αυτό που έχω έχει κλείσει 4+ χρόνια:boxed: ...να καταλάβεις είμαι με πεντιουμ4 στα 2,4 και μνημη 512 στα 133Mh:boxed: . Το πισι δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν μπορώ να είμαι με πισι τετραετίας (κάτι μου θυμίζει αυτή η φράση :innocent: ) και να μην μπορώ και να παίζω κανά παιχνίδι τησ προκοπής....ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, μια κοδικοποίηση στο δικό μου κάνει 1,30+ ώρα. Θέλω κάτι πιο γρήγορο, απλά θα περιμένω μέχρι την πτώση των τιμών της Intel...τίποτα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.