jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2007 Χθες βράδυ οδηγούσα το Smart της κοπέλας μου στο δρόμο του γυρισμού από Εύβοια που είχαμε πάει. Καθώς ερχόμουν από τα Ferry Αγ. Μαρίνας, ήμουν στην Σπατών και έπρεπε να στρίψω αριστερά για να μπω Αττική Οδό για να συνεχίσουμε το δρόμο μας.Είχα παλλόμενο πορτοκαλί βέλος αριστερά. Το είδα τελευταία στιγμή γιατί δεν ξέρω τους δρόμους εκεί. Οπότε δεν πρόλαβα να σταματήσω έγκαιρα και πέρασα λίγο από το αυτοκίνητο στο άλλο ρεύμα.Η κακιά στιγμή, από τον άδειο κατά τ' άλλα δρόμο, μία Corolla sedan (τελευταίο μοντέλο) ερχόταν με ταχύτητα. Δεν με είχε δει. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τον είδα να πέφτει επάνω μου, τα πάντα έσβησαν. Σαν να κατέβασα γενικό διακόπτη. Ξύπνησα από μία έντονη μυρωδιά και μας βρήκα μέσα στους καπνούς από τον αερόσακο που είχε ανοίξει και κοίταξα να δω αν η κοπέλα μου ήταν καλά. Και εκείνη το ίδιο, οπότε ήταν καλά. Αφού εκ πρώτης όψεως ήμασταν καλά, έτρεξα να την πάρω να πάμε στην άκρη του δρόμου. Εκεί είδα το άλλο παληκάρι. Η Corolla σμπαράλια. Το παιδί μόλις που μάτωσε η μύτη του από τον αερόσακο.Εγώ και η κοπέλα μου, κακώσεις στα πόδια και εκείνη και στο στήθος. Εγώ τώρα δεν μπορώ να πατήσω το αριστερό μου πόδι. Η κοπέλα μου ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα και το παληκάρι, ο Τάσος ετών 26 ευτυχώς μόνο κάτι γρατζουνιές. Το resume; Δόξα το Θεό, όλοι φορούσαμε ζώνες. Οι κακώσεις που πάθαμε ήταν από το κράτημα της ζώνης. Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν τις φορούσαμε.Το λάθος ήταν δικό μου, απροσεξία μου. Δεν θα ήθελα ούτε να είμαι νεκρός, ούτε η κοπέλα μου, ούτε ο Τάσος.Δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά. ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικά φίλε ευτυχώς όλα πήγαν καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικα σας. Ασχημο πραγμα τα ατυχηματα....Θελει προσοχη απο ολους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 τελος καλο ολα καλα Γιαννη.ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ..........και ΠΑΝΤΑ περισσοτερη προσοχη σε διαδρομες που δεν γνωριζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 πωπω ρε γιαννικο , ευτηχως δεν εγινε τπτ. ζωνες οπως λες . αμαν ρε τρομαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικα....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικά ρε και την άλλη φορά, πιο προσεκτικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικα βρε παιδια....Πανω απο ολα υγεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Πωπω...περαστικά Bro....παλι καλά να λέτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 περαστικα φιλε μου. και γω σημερα αρχιζω μαθηματα οδηγησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 18, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Φίλε περαστικά, το πάθημα σου μάθημα για όλους μας! σσ. ’ντεξε το smart, πάλι καλά, φαίνεται παρά το μέγεθος, αν θέλει κάποιος να φτιάξει κάτι ασφαλές το επιτυγχάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 18, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικά ρε Γιαννάκη, ευτυχώς όλα καλά :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 18, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 περαστικα και να σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικά σε όλους!Πριν ένα μήνα, ντελαπάρησε Smart που το χτύπησαν από πλάγια-πίσω, με ένα ζευγάρι γνωστών... Η γυναίκα με μώλωπες. Ο άνδρας νεκρός... Η γυναίκα φορούσε ζώνη. Ο άνδρας όχι...ΖΩΝΗ και ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Περαστικά μαν...:cry: μια συνήθεια είναι η ζώνη τπτ παραπάνω.. ...συνήθεια που σώζει ζωές Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 18, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Αφου ειστε ολοι ενταξει παλι καλα. Η ζωνη ειναι απαραιτητη παντα, ακομα και οταν πας ενα στενο παρακατω και φυσικα να υποχρεωνετε ολους τους επιβατες να φορανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 περαστικά Γιαννάκη και σιδερένιοι και οι τρείς σας. Μια ερώτηση. Με πόση ταχύτητα πήγαινατε και οι δύο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 18, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Φίλε περαστικά και απο εμένα, και σε ευχαριστουμε που το μοιράστηκες μαζί μας... Καμιά φορά είναι καλό να διαβάζουμε τέτοια θέματα, καθώς όλοι λέμε οτι σε εμάς δεν θα τύχει ποτέ... Ευχομαι ταχεία ανάρρωση και να μας γίνει μάθημα οτι η ζώνη σώζει ζωές...:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Σας ευχαριστώ όλους ρε παίδες! Δεν ήθελα να κλαφτώ, απλά να τονίσω πόσο απαραίτητη είναι η ζώνη ασφαλείας. Το Smart όχι απλά άντεξε πολύ καλά, αλλά το Corolla έπαθε πολύ μεγαλύτερη ζημιά.. Βέβαια και του Smart η ζημιά είναι μεγάλη, αύριο θα ξέρω και την λυπητερή Αντώνη εγώ πήγαινα με κανά 50άρι γιατί ήθελα να στρίψω, ίσως και πολλά λέω. Ο άλλος που ήταν στη λωρίδα του ευθεία κανονικά, ένα 100άρι τουλάχιστον το είχε.. και καλά έκανε το παιδί. Δεν πρόλαβα να τον δω καν, βιάστηκα και πήγα να στρίψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Για σκέψου να τρέχατε κίολας. Αλοιφή θα είχατε γίνει αμφότεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.