Jump to content

Μεγαλη αναγκη! -> Φορητος εκτυπωτης/scanner για αμαξι

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες....Πρωτη εταιρια που σκεφτηκα να παρω ηταν η infoquest..Το παιδι μου πε υπαρχει μονο ενα μηχανημα για τιμολογια και αποδιξεις..

Μου ειπε ομως οτι υπαρχει ενα μοντελο της canon ( intersys να απευθυνθω ) το bjc 80 που εκανε αυτη την δουλεια..

Ψαχνω στο skourtz βλεπω το technorama και βλεπω οτι ειναι του 2005 :p

Ρωταω για αλλο αντιστοιχο προιον ( τους πηρα τηλ ) και μου πε ο πωλητης 2 μοντελα της canon παλι...

1) canon i90v

2) canon mini260

Το 2ο το βρηκα και στο e-shop : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407244

Αλλα μαλλον δεν μου κανουν..Εγω θελω πχ να κανω αυτη τη δουλεια:

Να ναι σε αμαξι μεσα...να χρειαστω αμεσα κατι να εκτυπωσω ( πχ μια ταυτοτητα ) , να σκαναρει την ταυτοτητα και να μου την εκτυπωνει..Κατι σαν φωτοτυπικο φαση.

Υπαρχει τετοιο προιον?

Ευχαριστω σας

Την δουλεια σου μπορεις να την κανεις με οποιαδηποτε πολυμηχανημα αρκει να εχεις στο αυτοκινητο σου ενα inλverter (12V-220V).Επισης κάποια παλιοτερα ups λειτουργουσαν και ως

inverter οποτε γλυτωνεις το πειραγμα στα ηλεκτολογικα του αυτοκινητου.

Ακριβώς, inverter χρειάζεσαι. Πρόσεξε και τα watt όμως, να καλύπτουν το πολυμηχάνημα. Αν πάρεις πχ πολυμηχάνημα laser χρειάζεσαι τεράστιο πανάκριβο inverter. Αν πάρεις ένα απλό πολυμηχάνημα νομίζω θα καλυφθείς και από ένα πολύ απλό inverter.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.....Λυθηκε το προβλημα...(δεν ηταν για μενα αλλα για τον Θειο μου) Πηγε και πηρε ενα μικρο πολυμηχανημα και εναν μετατροπεα (Inverter dld) απο 12 -> 220 και its ok....

Ευχαριστωωω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.