GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2007 Καλημερα παιδες....Πρωτη εταιρια που σκεφτηκα να παρω ηταν η infoquest..Το παιδι μου πε υπαρχει μονο ενα μηχανημα για τιμολογια και αποδιξεις.. Μου ειπε ομως οτι υπαρχει ενα μοντελο της canon ( intersys να απευθυνθω ) το bjc 80 που εκανε αυτη την δουλεια.. Ψαχνω στο skourtz βλεπω το technorama και βλεπω οτι ειναι του 2005 Ρωταω για αλλο αντιστοιχο προιον ( τους πηρα τηλ ) και μου πε ο πωλητης 2 μοντελα της canon παλι... 1) canon i90v 2) canon mini260 Το 2ο το βρηκα και στο e-shop : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407244 Αλλα μαλλον δεν μου κανουν..Εγω θελω πχ να κανω αυτη τη δουλεια: Να ναι σε αμαξι μεσα...να χρειαστω αμεσα κατι να εκτυπωσω ( πχ μια ταυτοτητα ) , να σκαναρει την ταυτοτητα και να μου την εκτυπωνει..Κατι σαν φωτοτυπικο φαση. Υπαρχει τετοιο προιον? Ευχαριστω σας
cosmic Ιούνιος 19, 2007 #4 Ιούνιος 19, 2007 Την δουλεια σου μπορεις να την κανεις με οποιαδηποτε πολυμηχανημα αρκει να εχεις στο αυτοκινητο σου ενα inλverter (12V-220V).Επισης κάποια παλιοτερα ups λειτουργουσαν και ωςinverter οποτε γλυτωνεις το πειραγμα στα ηλεκτολογικα του αυτοκινητου.
Angel Ιούνιος 19, 2007 #5 Ιούνιος 19, 2007 Ακριβώς, inverter χρειάζεσαι. Πρόσεξε και τα watt όμως, να καλύπτουν το πολυμηχάνημα. Αν πάρεις πχ πολυμηχάνημα laser χρειάζεσαι τεράστιο πανάκριβο inverter. Αν πάρεις ένα απλό πολυμηχάνημα νομίζω θα καλυφθείς και από ένα πολύ απλό inverter.
GoMaR Ιούνιος 19, 2007 Author #6 Ιούνιος 19, 2007 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.....Λυθηκε το προβλημα...(δεν ηταν για μενα αλλα για τον Θειο μου) Πηγε και πηρε ενα μικρο πολυμηχανημα και εναν μετατροπεα (Inverter dld) απο 12 -> 220 και its ok....Ευχαριστωωω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.