morius Σεπτέμβριος 17, 2007 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Α και κάτι ακόμα όσον αφορά το WLAN. Όταν πήγα με ενός φίλου να μπω σε ένα router μου ζήτησε Wep key. Τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 17, 2007 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 το pass που έχει βάλει στο wifi του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Σεπτέμβριος 17, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 16:54] το pass που έχει βάλει στο wifi του... Πως γίνεται αυτό το δικό μου router δεν έχει κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Σεπτέμβριος 17, 2007 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Μάλλον δεν έχει επιχειρήσει ούτε ο ίδιος να μπει στο wireless του και δε ξέρει ότι έχει κωδικό. Κάνα οτενετ ή connex έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Σεπτέμβριος 17, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από NickL [Σήμερα, στις 00:29] Μάλλον δεν έχει επιχειρήσει ούτε ο ίδιος να μπει στο wireless του και δε ξέρει ότι έχει κωδικό. Κάνα οτενετ ή connex έχει; Όχι ρε συ οι άλλοι με τα laptop μπαίνουν. Λες να βάζουν και αυτοί κωδικό και να μην το ξέρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 μαλλον... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 19, 2007 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από qventum [26-06-2007 20:51] Kalispera sas.Tha ithela apla na pw pos i entyposi mu apo tous xartes gps pu katevasa apo tin nokia ine ontos xalia.H erotisi mu exei na kanei me to eksis:Ean valw allous xartes px apo to www.digitalsolution.gr mesa sti karta mnimis tu kinitou, tha tous sikosei?exei kaneis ypopsi allous xartes pu sikonei to n95? (panelladikous).eyxaristw Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Greek pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.