unstoppable Ιούλιος 1, 2007 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Παντως και τα windows 2003 32bit βλεπουν 4GB μια χαρα τελικα, απλα δεν παιζει η xfi με το memory remap enabled χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2007 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 xfi πολυ ιδιοτροπη ειναι , zs going strong εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 1, 2007 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 17:37] Παντως και τα windows 2003 32bit βλεπουν 4GB μια χαρα τελικα, απλα δεν παιζει η xfi με το memory remap enabled χαχαχα. Ποιά 2003?Τα απλά server που έχω δε βλέπουν πάνω από 3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaMe_GR Ιούλιος 1, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Guys μολις εβαλα τα Vista 64,,,Τι ασυμβατοτητες και κιες ολα μια χαρα σε μενα και οι drivers φυσικα.Τωρα μπορω να τρεχω και 64μπιτες εφαρμογες και εχω και αναγνωρισμενα πια 4GB μνημη ....ΖΗΤΩ τα Vista 64...(ωπα ηρεμησε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 1, 2007 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από deadlock7 Ποιά 2003?Τα απλά server που έχω δε βλέπουν πάνω από 3.. enterprise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 2, 2007 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka και επειδη καποιοι λενε οτι τα ΧΡ 64βιτ ειναι ΓΤΠΚ και δε βλεπουν τπτ , Γιώργη, δε λέμε ότι δε βλέπουν τίποτα. Τις βασικές συσκευές πλέον τις βλέπουν. Το πρόβλημα είναι με τα περιφερειακά. Εγώ που τα δοκίμασα πριν μερικούς μήνες, δεν είχα οδηγούς για πολυμηχάνημα Lexmark, Creative Webcam, Saitec Joystick, κινητά SE/Nokia (πιθανότατα και για πολλά άλλα, αλλά δεν το έψαξα), κλπ. Εκεί είναι το πρόβλημα, όχι στις βασικές που και πάλι η υποστήριξη άρχισε μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Το πλεονέκτημά τους για εμένα, σε σχέση με τα Vista64 είναι τα Firewalls που βρίσκεις στην αγορά. Για τα Vista δυστυχώς οι επιλογές είναι μηδαμινές (ένα ξέρω...) και όχι κι αξιόλογες. Ενώ αντίθετα για τα ΧΡ64, υπάρχουν τα εκπληκτικά Tiny, Outpost, κι διάφορα άλλα γνωστά (Kaspersky, ZA, Trend, κλπ) Αρχική απάντηση από unstoppable enterprise 1. Ποιός έχει λεφτά να αγοράσει 2003 Enterpise για το σπίτι? :whistle2: 2. Δε βλέπουν 4Gb μνήμης. Απλά την "πατέντα" που βάζεις στα ΧΡ για να βλέπει μέσω remapping τα 4, την έχουν ήδη περασμένη στη Registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2007 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 ακουσε με που σου λεω , τα εχω και τα 2 και τα ΧΡ ειναι μακραν καλυτερα. δε κρεμανε με τπτ , τα βιστα θα τα βαλω εγω θα τα κρατησω μονο και μονο για το DX10 , απο εκει και περα NT class 5.2 FTWθα ειναι κριμα πολυ να θαψουν αυτη την εκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Ιούλιος 4, 2007 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Συζήτηση μπουζούκια. Απότομη αλλαγή γνώμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.