Jump to content

modάρισμα κουτιού

michailovits

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς πως θα κόψω το καπάκι απο το case για να βάλω τζάμι (πλαστικό) έτσι ωστε να φέναιτε απο μέσα το Pc.

Ξέρετε αν το κάνει κάποιος ειδικός αυτό ή αν μπορώ να το κάνω μόνος και απο που θα πάρω το τζάμι?

Το κοψιμο θα το κανεις με ενα dremel με λιγο προσοχη μην σου φυγει...

Οσο για το πλαστικο προφανως αναφερεσε στο πλεξι γκλας, νομιζω οτι μπορεις να το παρεις απο καποιο τζαμα ή απο καποιο μαγαζι με οικοδομικα υλικα.

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι! Αντε και καλες μοντες! ;)

Πάτα αναζήτηση και γράψε "case mod* "

Κι άλλο μία γράψει "plex* "

Θα σου βγάλει ένα σωρό ;)

Eγω παντως τις τρυπες τις ανοιγω με τρυπανι σιγα σιγα και μετα φαγωμα τα δοντακια.. Πιο κουραστικο μεν αλλα δεν εχω dremmel η εστω τροχο για το τρυπανι και δε ξερω αλλα μου φαινεται πιο ακριβειας ετσι..

Αρχική απάντηση από spH3RiCal

Eγω παντως τις τρυπες τις ανοιγω με τρυπανι σιγα σιγα και μετα φαγωμα τα δοντακια.. Πιο κουραστικο μεν αλλα δεν εχω dremmel η εστω τροχο για το τρυπανι και δε ξερω αλλα μου φαινεται πιο ακριβειας ετσι..

Dremel με τηλεσκοπικό είναι σαν να ζωγραφίζεις :D

Νομίζω πως έχει αρκετά post εδώ στο thelab και θα βρες αυτό που θέλεις :):):)

Αρχική απάντηση από spH3RiCal

Οταν λες τηλεσκοπικο?:)

Δες εδώ τις πρώτες pics. Πιστεύω να καταλάβεις τι κάνει ο ημιεύκαμπτος άξονας extra.

Edit: να μία καλύτερη pic

attachment.php?s=&postid=101982

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι το εξης: Η κοπη με δισκο δε γινεται? Αν το κρατας απο το "σωληνα" δε σε πεταει?

Το κρατάς πλάγια, δηλαδή να είναι το εργαλείο παράλληλα με την επιφάνεια που κόβεις για να έρχεται ακριβώς κάθετα ο τροχός.

Αν βάλεις επάνω τον ενισχυμένο δίσκο κοπής, θα δεις το μέταλλο-αλουμίνιο να κόβεται σαν βούτυρο που λέει ο λόγος :D

Βέβαια σε πολύ ζόρικα case όπως Chieftech θα φας 1-2 δισκάκια παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.