def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 εχω την καρτα ηχου X-FI FATALATY και συνδεω τα ακουστικα μου στο πανελ της καρτας αφου ρυθμισω μεσα απο το πανελ της X-FI την αυτοματι ενεργοποιηση των ακουστικων μολις βαλω το βυσμα αλλα δυστηχως τιποτε εχω εγκατεστημενα τα VISTA ULTIMATE 64 ΕΛΛΗΝΙΚΑ
pan0s Ιούνιος 15, 2007 #3 Ιούνιος 15, 2007 τα ακουστικά είναι καινούργία??...δοκίμασε να βάλλεις άλλα!
Wizard! Ιούνιος 15, 2007 #4 Ιούνιος 15, 2007 Μήπως γιατί είσαι def (κουφός) Λοιπόν, θα πας στο εικονίδιο κάτω δεξιά με το μεγαφωνάκι και θα πατήσεις δεξί κλικ -> Playback Devices Εκεί θα πρέπει να σου βγάλει μια λίστα με τις εξόδους σου. Δες αν έχει ακουστικά, κι αν είναι ενεργοποιημένα. Μπορεί να έχει (κι άλλο) bug ο driver της X-Fi και να μη δουλεύει σωστά η ενεργοποίηση. Επίσης, σιγουρέψου ότι όλα τα καλώδια πατάνε καλά, γιατί το εξωτερικό βύσμα της X-Fi αν δεν κουμπώσει 100%, κάνει διάφορα.
def Ιούνιος 15, 2007 Author #5 Ιούνιος 15, 2007 τα καλοδια πατανε καλα ολα,στο εικονιδιο με το μεγαφωνακι στο δεξι κλικ που κανω γιαplayback devise ΔΕΝ εχει ακουστικα:whistling
def Ιούνιος 15, 2007 Author #7 Ιούνιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Τότε δεν τα έχει δηλώσει ο driver σαν πιθανή έξοδο... τι να κανω?
Wizard! Ιούνιος 15, 2007 #8 Ιούνιος 15, 2007 Yπομονή για καινούριους drivers... Ρίξε και μιά ματιά στο forum της creative μήπως κι έχει κάποια λύση ή άσε εσύ ερώτηση. Απαντάνε συνήθως εντός ημέρας
def Ιούνιος 15, 2007 Author #9 Ιούνιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Yπομονή για καινούριους drivers... Ρίξε και μιά ματιά στο forum της creative μήπως κι έχει κάποια λύση ή άσε εσύ ερώτηση. Απαντάνε συνήθως εντός ημέρας οκ σε ευχαριστω πολυ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.