tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 τα γλυκοκοιταζω κατι μερες τωρα αλλα ο μοναδικος τροπος με τον οποιον θα μπορουσαν να εγκατασταθουν στο γραφειο μου ειναι τετοιος που πολυ φοβαμαι οτι δε θα μου φτασει το καλοδιο (πρεπει να ειναι καπου στα 2,5 μετρα για να ειναι ισα ισα) προσεξα το βισματακι και ειναι ενα αρσενικο 15πινο πανω στο sub. ε, λοιπον θα κανει ? να παρω βισματακια και καλωδιο(τι λογιο να ζητησω αν...) και να τα κολλησω μονος μου με οτι αυτο συνεπαγεται? εναλακτικη ειναι τα z-4 αλλα σαφως πιο αδυναμα. τα οποια λογο του μικρου μεγεθους του sub μποορουν να μπουν πανω στο γραφειο οποτε οπως και τωρα με τωρινα μου ηχεια (creative p380) δε θα εχω προβλημα. τι να κανω??:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Νομίζω πως και η ίδια η Logi αναφέρει στο μανιουαλ οτι το 15πιν δεν έχει καμια σχέση με αυτο μιας VGA ("don't use monitor type extension cable"). Ο μόνος τρόπος που φαντάζει πιθανός (αλλα και μπελαλίδικος) είναι να πάρεις δυο βύσματα VGA και να προσαρμόσεις επάνω τους ανάλογα με το pin-out των Ζ5500 τα καλωδιάκια ένα προς ένα... Tip: Τα καλωδιάκια είναι 1 προς 1. Δηλαδή το pin1 του male πάει στο pin1 του female και ούτω καθεξής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Επίσης η Logitech αναφέρει πως δεν πρέπει να επεκτείνεται το καλώδιο του χειριστηρίου.Πιθανώς να υπάρχουν απώλειες στον ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 φτου! :fist: οι φοβοι μου επαληθευτηκαν.... :cry: και τωρα? για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια... να παρω τα ζ-4 αξιζουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Με woofer πανω στο γραφειο χανεις πολυ σε ποιοτητα. Το ειχα και εγω ετσι καποτε και οταν μετεφερα το woofer στο πατωμα ηταν μερα με τη νυχτα.Το ενδεχομενο να τα εχεις κατω και να κανεις τη ρυθμιση της εντασης απο το λειτουργικο την εχεις αποριψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 14, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 ε τι το εχουμε το "remote control" τοτε?ε και δεν ειναι το ιδιο αμεσο ουτε το ιδιο ακρηβες...δε φτανουν τα παλιοκαλωδια μωρε...ειναι ψιλοτεραστιο το γραφειο η οθονη ειναι αριστερα και το κουτι εξω αριστερα απο το γραφειο το γουφερ αναγκαστικα θα παει κατω δεξια ή πανω στο γραφειο. κατω δεξια δε φτανει. θελει οπως ειπα και στο 1ο ποστ καπου 2,5 μετρα καλωδιο(θελει τοσο γιατι θελω να μη φαινεται οπως δε φενεται κανενα αλλο καλοδιο, τα κρυβω πισω απο το γραφειο και οπου αλου βρω)το γουφερ που εχω τωρα ειναι μικρουλι οποτε στο γραφειο και δενει αλλα και δε κλεβει χωρο. πραμα που με το γουφερ των ζ-2300 δε γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 14, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 το καλοδιο επεκτασης των crt ομως διατι δε κανει? εχει τιποτα διοδους στις συνδεσεις ή κατι αλλο μεγαλες σχετικα τιμες αντιστασης ? τι? και καλα το κανονικο, η επεκταση γιατι να ξαναεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 έχει κάποια αντιστροφή το D-sub VGA?και αν ναι τότε πώς διατηρείται όταν προσθέτεις περισσότερα απο ένα για να επιμυκήνειςένα vga καλώδιο?επειδή έτυχε να σφάξω 2-3 για να φτιάξω μια οθόνημε ένα πολύμετρο και την επιλογή του beep/διόδουθα δεις οτι το pin 1 -->pin 1 και έτσι σνεχίζει το στόρυ μέχρι το 15διάλεξε κανένα χοντρό που έχουν διπλή θωράκιση και οπωσδήποτε να έχει όλα τα Pins και όχι κενάδεν ξέρω γιατί αποτρέπουν την προέκταση απο τη Logi αλλά το VGA είναι Straight καραStraight Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 14, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχει κάποια αντιστροφή το D-sub VGA?και αν ναι τότε πώς διατηρείται όταν προσθέτεις περισσότερα απο ένα για να επιμυκήνειςένα vga καλώδιο? γι'αυτο απορησα και'γω. αλλα καλητερα να φυλαξω τα ρουχα μου...μονος "φοβος" τωρα δλδ η οποια απωλεια στη ποιοτητα λογο προσθηκης 1,5 μετρου καλοδιο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.