chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 Επειδη ειμαι νεος στα δυκτια θελω να κανω της εξης ερωτηση.Πως θα μπορεσω να γεφυρωσω 2 laptop ασυρματα.Τα laptop τωρα συνδεονται με ενσυρματο router.Mε καλωδια tcp κ τα υπολλοιπα.Απλα θελω να τους συνδεσω με αυτον τον τροπο γιατι με την ασυρματη εγω μπορω να δω το ενα laptop ενω ο αλλος δε μπορει να μου πει.Δοκιμασαμε κ τις ρυθμισεις με το flashaki αλλα και παλι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Για τι λειτουργικό μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 το ενα laptop εχει windows xp και το δικο μου windows vista 32x premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Το "δύσκολο" κομμάτι είναι να ανοίξεις τα κοινόχρηστα αρχεία στο vista μιας και έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία από τα XP σε θέμα δικτύωσης. Το γεγονός ότι και τα δύο συνδέονται σε ασύρματο modem-router αρκεί για να μπορέσει να δεί ο ένας τον άλλο μιας και το router παίζει και το ρόλο του Access Point. Το μόνο που θα χρειαστεί να δουλέψεις είναι τα κοινόχρηστα αρχεία στα Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Λαθος δικο μου.Δε θελω να τα συνδεσω με καποιο router.Απλα μεταξυ τους μεσω της ασυρματης καρτας.Μου ειπαν οτι "ρυθμιζεις τις καρτες σου σε ad hoc mode και βαζεις διευθυνσεις Ip , subnet mask κτλπ.".Αλλα καπου μου βγαζει λαθος.ξερεις πω ρυθμιζεται αυτο βημα βημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Ελπίζω να σε διαφώτισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 αυτα τα κανεις οταν υπαρχει η συνδεση με το αλλο.εγω δεν εχω καν.Θελω να κανω γεφυρωση μεταξυ των 2 laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Τη δημιουργείς αυτή τη σύνδεση. Βλέπεις το κουμπάκι "Add"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 αυτο το κανεις με τα xp η με τα vista?Γιατι στα vista δε βλεπω καποιον τετοιον πινακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Xp. Vista δε το έχω ψάξει να σου πώ την αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 ok man.ty παντως για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.