Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2007 Ψάχνει η κοπέλα μου να βρει να αγοράσει κάποιο παιχνίδι μυστηρίου. Της αρέσουν γενικά αυτά που έχουν γρίφους κλπ., όπως τα And there were none, Myst, Dracula, Shadowman.Δεν της άρεσε όμως το Davinci Code για παράδειγμα γιατί ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. :...:
jpavly Ιούνιος 14, 2007 #2 Ιούνιος 14, 2007 Αν θέλει full γρίφο-σπαζοκεφαλιά να δοκιμάσει το Safecracker 2. Αλλά όταν λες μυστηρίου; Γενικά adventure ή να έχει και υπόθεση μυστήριο;
Wizard! Ιούνιος 14, 2007 Author #3 Ιούνιος 14, 2007 Δεν έχω ιδέα... Για αυτό έβαλα κάποια που της άρεσαν, μήπως ξέρει κάποιος παρόμοια.
dimpar Ιούνιος 14, 2007 #4 Ιούνιος 14, 2007 Φίλε Syberia I και II. Θα της αρέσουν σίγουρα. Πολύ όμορφα γραφικά, ωραία πλοκή, οι γρίφοι δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά είναι πολύ όμορφο παιχνίδι. Είχα παίξει και ένα άλλο με κάτι φόνους κι έτσι αλλά δε θυμάμαι τον τίτλο. Θα τσεκάρω όταν πάω σπίτι.
jpavly Ιούνιος 14, 2007 #5 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Δεν έχω ιδέα... Για αυτό έβαλα κάποια που της άρεσαν, μήπως ξέρει κάποιος παρόμοια. Πολύ light adventure, αλλά λίγο επαναλαμβανόμενο είναι και το CSI. Πριν από αυτό έπαιξα το Destination Treasure Island, το οποίο είναι ίδιο με το Escape for Mysterious Island. Αυτά είναι γριφοειδή χωρίς πολύ υπόθεση. Πριν είχα το Broken Sword 4. Μετά το Tunguska (πάρα πολύ καλό και απλό). Πολύ καλή υπόθεση έχει το Still Life επίσης. θα θυμηθώ και τα άλλα που έπαιξα τελευταία και θα σου πω Edit: Τα Syberia που λέει κι ο από πάνω είναι καλά επίσης Θα πω του κολλητού να μπει να postάρει, he is tha adventure mastah.
ison Ιούνιος 14, 2007 #6 Ιούνιος 14, 2007 Broken sword series και Syberia series απο τα πολυ καλα. The longest journey series εξισου καλο Αν πας για πιο παλια οτιδηποτε εχει το brand name της Lucas Arts ειναι απλα top. Για να σε ανεβασω και λιγο (και να το παιξεις και λιγο "μουρη" στην κοπελια) αγορασε το grim fandago (φοβερο adventure με διασπαρτο χιουμορ) και περασε της το mod για να εχει ελληνικους υποτιτλους παντου Το αποτελεσμα αξιζει Επισης πολυ καλη σειρα με ωραια γραφικα ειναι το Runaway (το 2ο μερος μολις βγηκε αλλα το πρωτο το ειχε δωσει το Pc master καποτε)
jpavly Ιούνιος 14, 2007 #7 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από isonΕπισης πολυ καλη σειρα με ωραια γραφικα ειναι το Runaway (το 2ο μερος μολις βγηκε αλλα το πρωτο το ειχε δωσει το Pc master καποτε) Το Runaway το 2 το παράτησα στα μισά, όταν διαπίστωσα ότι μερικά πράγματα που υπάρχουν στο περιβάλλον ενεργοποιούνται μετά από διαλόγους. Επίσης, ένα σωρό λύσεις υπάρχουν στο μυαλό του συγγραφέα μάλλον και πουθενά αλλού..
gbak Ιούνιος 14, 2007 #10 Ιούνιος 14, 2007 εμενα ειχε φαει χοντρο κολλημα με το syberia 2....και με αφησε ησυχο να λιωσω στο bf2..τι ωραια!
anubis Ιούνιος 14, 2007 #11 Ιούνιος 14, 2007 βρήκες εσύ και η φίλη σου το ευαίσθητο σημείο μου (adventure). Έχω να προτείνω ανεπιφύλακτα τα Syberia 1 & 2 καθώς και τα Post Mortem και Broken Sword. Αυτό που λες με τους φόνους όμως ίσως να είναι το Post Mortem, οπότε το έχει ήδη παίξει. Επίσης, ψάξε να βρεις το Mystery of the Druids. Κορυφαίο στην εποχή του. Αυτά !!!!!
cabrinha Ιούνιος 14, 2007 #12 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ψάχνει η κοπέλα μου να βρει να αγοράσει κάποιο παιχνίδι μυστηρίου. Της αρέσουν γενικά αυτά που έχουν γρίφους κλπ., όπως τα And there were none, Myst, Dracula, Shadowman.Δεν της άρεσε όμως το Davinci Code για παράδειγμα γιατί ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. :...: Της φανηκε περιπλοκο το davinci που σχεδον τα παντα ειναι πασιφανη και της αρεσε το myst?? Πολυ περιεργο.
spc Ιούνιος 14, 2007 #13 Ιούνιος 14, 2007 Καλά και της Lucas τα παλιά δεν λέω αλλά απο τα τελευταία το καλύτερο που έπαιξα είναι αυτό
Wizard! Ιούνιος 14, 2007 Author #14 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Της φανηκε περιπλοκο το davinci που σχεδον τα παντα ειναι πασιφανη και της αρεσε το myst?? Πολυ περιεργο. Women... Can't live with them, can't shoot them either © Al Bandy :P Σύριε, στείλ'το με πμ, εκεί δεν πέφτει λογοκρισία :P
spc Ιούνιος 14, 2007 #15 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard!Σύριε, στείλ'το με πμ, εκεί δεν πέφτει λογοκρισία :P Το είδαμε κι αυτό. Απόντος του Νούρη πήραν φόρα οι μοδίστρες. Αναμένω άμεσα αποκατάσταση (εκτός αν πρέπει να βάζουμε smilies δίπλα σε κάθε αστειάκι)!
anubis Ιούνιος 14, 2007 #16 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 20:30] Women... Can't leave with them, can't shoot them either © Al Bandy ... Can't live with them, can't shoot them either Για να λέμε και του στραβού το δίκιο
Wizard! Ιούνιος 14, 2007 Author #17 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από anubis ... Can't live with them, can't shoot them either Για να λέμε και του στραβού το δίκιο
anubis Ιούνιος 15, 2007 #18 Ιούνιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 21:03] δεν το είπα για να σε προσβάλω :daisy: :giveup: :rofl:
dimpar Ιούνιος 15, 2007 #19 Ιούνιος 15, 2007 Το Still Life ήταν αυτό που έλεγα κι εγώ με τους φόνους. Καλό παιχνιδάκι! Ενδιαφέρον, ωραία πλοκή λες και βλέπεις ταινία...
Wizard! Ιούνιος 15, 2007 Author #20 Ιούνιος 15, 2007 Ναι, το Still Life είναι από τα πολύ πιθανά, ειδικά επειδή εκτυλίσσεται στην Πράγα που θα πάμε το καλοκαίρι Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Θα της δείξω τα reviews και τα screenshots σε gamespot/ing κι ας αποφασίσει. Πολλά από αυτά τα έχουν και σε χαμηλές τιμές (10-20), οπότε μπορεί να πάρει άνετα και δύο @anubis: Δε με προσέβαλες, απλά ντράπηκα που το έκανα λάθος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.