gkatsogr Ιούλιος 30, 2007 #21 Ιούλιος 30, 2007 H εγγύηση σίγουρα χάνετε με την αφαίρεση του αυτοκόλλητου, το θέμα είναι να βγεί σωστά για να μπορεί να ξαναμπεί. Αν όμως λέω ΑΝ πέσεις σε ηλίθιο κομμάτι και πάθεις κάτι τέτοιο : τι κάνεις μετά? Απλά στο λέω γιατί εγώ τι πάτησα κι απλά να το έχεις στα υπόψιν! Παρατήρησε το αυτοκόλλητο.
JOHNX2 Αύγουστος 1, 2007 #22 Αύγουστος 1, 2007 ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ...... κριμα !!! Καλα ε μιλαμε παν οι μνημες... αυτο προκλήθηκε απο πολυ καλο αυτοκολλητο η απο μη σωστα στερεωμενα τσιπάκια?? Παλικαρι σεσουάρ εβαλες πριν τραβηξεις τα αυτοκολλητα? εαν οχι.... ηταν λαθος κίνηση, εαν εβαλες απλα επεσες σε βλαμμενο κομματι...
gkatsogr Αύγουστος 2, 2007 #23 Αύγουστος 2, 2007 Πρίν τραβήξω λαμάκια τις βάζω πάνω στον σκληρό δίσκο απο το internet pc ο οποίος είναι ζεστός κι έτσι μαλακώνει αρκετά η κόλλα!Προφανώς έπεσα σε βλαμένο κομμάτι!!!
VIL Σεπτέμβριος 21, 2007 #24 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka και εγω με το σεσουαρ τα βγαζω και δεν εχω κανενα προβλημα . επισης μετα τις κολλας σε μια ψιλοστγνη λαδοκολλα και ειναι ΟΚ. Σαν σερβίρισμα σε παραδοσιακή χασαποταβέρνα ε τι λετε?
fusion Οκτώβριος 21, 2007 Author #26 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από darthtony άσχετο το tie warp τι είναι :-D http://en.wikipedia.org/wiki/Tie_wrap
BeetleJuice Ιανουάριος 10, 2008 #29 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από gkatsogr [30-07-2007 08:58] H εγγύηση σίγουρα χάνετε με την αφαίρεση του αυτοκόλλητου, το θέμα είναι να βγεί σωστά για να μπορεί να ξαναμπεί. Αν όμως λέω ΑΝ πέσεις σε ηλίθιο κομμάτι και πάθεις κάτι τέτοιο : τι κάνεις μετά? Απλά στο λέω γιατί εγώ τι πάτησα κι απλά να το έχεις στα υπόψιν! Παρατήρησε το αυτοκόλλητο. το προβλημα που ειναι? μια χαρα ειναι οι μνημες ξανακολα τα ολα οπως ηταν και στειλτες ρμα αν εχει ποδαρακια φτιαχνονται αν δεν εχει και ειναι οι επαφες απο κατω τοτε πολυ δυσκολο να το κανω εγω , καποιος τυπου hipro τις φτιαχνει ρε μην τρελενεστε
DragonFlight Ιανουάριος 10, 2008 #30 Ιανουάριος 10, 2008 Τωρα πια αντι να λεμε RMA it, θα λεμε Hipro it!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.