gkatsogr Ιούλιος 30, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 H εγγύηση σίγουρα χάνετε με την αφαίρεση του αυτοκόλλητου, το θέμα είναι να βγεί σωστά για να μπορεί να ξαναμπεί. Αν όμως λέω ΑΝ πέσεις σε ηλίθιο κομμάτι και πάθεις κάτι τέτοιο : τι κάνεις μετά? Απλά στο λέω γιατί εγώ τι πάτησα κι απλά να το έχεις στα υπόψιν! Παρατήρησε το αυτοκόλλητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Αύγουστος 1, 2007 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ...... κριμα !!! Καλα ε μιλαμε παν οι μνημες... αυτο προκλήθηκε απο πολυ καλο αυτοκολλητο η απο μη σωστα στερεωμενα τσιπάκια?? Παλικαρι σεσουάρ εβαλες πριν τραβηξεις τα αυτοκολλητα? εαν οχι.... ηταν λαθος κίνηση, εαν εβαλες απλα επεσες σε βλαμμενο κομματι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Αύγουστος 2, 2007 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Πρίν τραβήξω λαμάκια τις βάζω πάνω στον σκληρό δίσκο απο το internet pc ο οποίος είναι ζεστός κι έτσι μαλακώνει αρκετά η κόλλα!Προφανώς έπεσα σε βλαμένο κομμάτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 21, 2007 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka και εγω με το σεσουαρ τα βγαζω και δεν εχω κανενα προβλημα . επισης μετα τις κολλας σε μια ψιλοστγνη λαδοκολλα και ειναι ΟΚ. Σαν σερβίρισμα σε παραδοσιακή χασαποταβέρνα ε τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 21, 2007 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 άσχετο το tie warp τι είναι :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 21, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από darthtony άσχετο το tie warp τι είναι :-D http://en.wikipedia.org/wiki/Tie_wrap Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 22, 2007 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 και που κολλάει αυτό με το αυτοκόλλητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 14, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Διάβασε το 12ατο ποστ της προηγούμενης σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 10, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από gkatsogr [30-07-2007 08:58] H εγγύηση σίγουρα χάνετε με την αφαίρεση του αυτοκόλλητου, το θέμα είναι να βγεί σωστά για να μπορεί να ξαναμπεί. Αν όμως λέω ΑΝ πέσεις σε ηλίθιο κομμάτι και πάθεις κάτι τέτοιο : τι κάνεις μετά? Απλά στο λέω γιατί εγώ τι πάτησα κι απλά να το έχεις στα υπόψιν! Παρατήρησε το αυτοκόλλητο. το προβλημα που ειναι? μια χαρα ειναι οι μνημες ξανακολα τα ολα οπως ηταν και στειλτες ρμα αν εχει ποδαρακια φτιαχνονται αν δεν εχει και ειναι οι επαφες απο κατω τοτε πολυ δυσκολο να το κανω εγω , καποιος τυπου hipro τις φτιαχνει ρε μην τρελενεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Ιανουάριος 10, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Τωρα πια αντι να λεμε RMA it, θα λεμε Hipro it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.