inlovem Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2007 παιδια ενας φιλος μου εχει προβλημα με την commando του Βασικα αυτη ειναι μια photo στο bios ειναι ολα default μερικες φορε στο cpu-z και στο ai-suite δειχνει για 1 sec 3200ghz kai μετα πεφτει στα 2800 ακομα και στην προσπαθεια να κανουμε overclock το fsβ αναβαινε αλλα η συχνοτητα του επεξεργαση παρεμενε η ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα της commando.Μπες μεσα στο BIOS, απενεργοποιησε ολες τις λειτουργιες του επεξεργαστη (Intel Speedstep και π@π@ριες) και ορισε χειροκινητα τον Multi στο 16.(δεν ξερω αν γινεται αυτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αυτό έχει να κάνει με το EIST/Speedstep και όχι με πρόβλημα της commando Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Αυτό έχει να κάνει με το EIST/Speedstep και όχι με πρόβλημα της commando Στο δικο μου μηχανημα το εκανε ακομα και οταν ειχα απενεργοποιημενο τελειως το EIST/Speedstep.Μονο οταν δηλωσα χειροκινητα το multi εστρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 εγώ πάλι σε όσα cpu και αν μπήκαν πάνω (όχι και πολλά, 3-4) δεν είχα προβλημαΜπορεί μοβο απο μοβο να έχει διαφορές.τι να πω :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker εγώ πάλι σε όσα cpu και αν μπήκαν πάνω (όχι και πολλά, 3-4) δεν είχα προβλημαΜπορεί μοβο απο μοβο να έχει διαφορές.τι να πω :S Ποιο BIOS εχεις?Το τελευταιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 τα τελευταία cpuδια δοκιμαστηκαν me 0902 αν θυμάμαι καλάΤα 2 πρώτα π πέρασαν απ τα χέρια μ , με όλα όσα δοκίμασα δεν είχα prob απενεργοποιόντας απλά το EIST/SpeedStep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 14, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 ευχαριστω παιδια , μεχρι να απαντησετε το βρηκαμε κατι ακουσα για αυτο που ειπε ο φιλος ΑΝ7 OverClocker, απλα επρεπε να τα κανω ολα diable στο bios για να το δεχτει. Βασικα αυτο που ειχα ακουσει ειναι οτι πρεπει να απενεργοποιησεις κατι στο bios για να μπορεις να κανεις overclock. για ενα περιεργο πραγμα το προβλημα με τον πολλαπλασιαστη εχει διορθωθει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε overclock πρεπει να το ψαξουμε πιο πολυ. χθες που βαλαμε τη ψυκτρα (Mini typ) πανω στο μοβο προσεξα οτι συνδεσε 4pin αντι για 6pin στο power για τον επεξεργαστη. λετε να παιζει τιποτα αυτο στον overclock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.