chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2007 Παιδιά καλημέρα. Έχω ενα δίκτυο LAN με 3 pc. Το δίκτυο είναι ενσύρματο. Γίνεται να κλειδώσω αυτό το δίκτυο, ώστε οι άλλοι 2 που είναι σε αυτό να μην μπορούν να μπαίνουν στα κοινόχρηστα και γενικά στις θεσεις δικτύου?Ρωτάω γιατί έβαλα έναν άλλον μέσα στο δίκτυο χωρίς να ενημερώσω και θέλω να τον κρύψω. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ
chaosmaster Ιούνιος 13, 2007 Author #3 Ιούνιος 13, 2007 axaxaXAxxaaxa.Γιατι man?Στο ΑΕΙ μου το εχουν κανει στα pc κ οχι σε λογαριασμους ADMIN.Απλα δε μπορω να καταλαβω πως.Aυτο ψαχνω
Malkav Ιούνιος 13, 2007 #4 Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από chaosmaster axaxaXAxxaaxa.Γιατι man? 1. Αρχική απάντηση από chaosmaster αθτο 2.Αρχική απάντηση από chaosmaster χςρισ 3.Αρχική απάντηση από chaosmaster εωαλα 4.Chaos is underwear not everywearεπίσης στο θέμα μας:define:1. κλειδωσω αθτο το δυκτιο2. κ γενικα στις θεσεισ δυκτιου3. εωαλα εναν αλλον μεσα στο δυκτιο χςρισ να ενημερωσω4. κ θελω κα το κρυψω
SirDiman Ιούνιος 13, 2007 #5 Ιούνιος 13, 2007 ρε φιλαρακι τωρα πραγματικα, διορθωσε τα ορθογραφικα σου...ειναι σαν να εισαι παιδι του δημοτικου... Και ξαναγραψε την ερωτηση γιατι ειναι λιγο μπερδεμενη. Δεν εχω τιποτα μαζι σου.
nickstamat Ιούνιος 13, 2007 #6 Ιούνιος 13, 2007 Έλεος ρε παιδιά... Θα τον φάτε τον άνθρωπο για τα ορθογραφικά? Μετάφραση: Αρχική απάντηση από chaosmasterΠαιδιά καλημέρα. Έχω ενα δίκτυο LAN με 3 pc. Το δίκτυο είναι ενσύρματο. Γίνεται να κλειδώσω αυτό το δίκτυο, ώστε οι άλλοι 2 που είναι σε αυτό να μην μπορούν να μπαίνουν στα κοινόχρηστα και γενικά στις θεσεις δικτύου? Ρωτάω γιατί έβαλα έναν άλλον μέσα στο δίκτυο χωρίς να ενημερώσω και θέλω να τον κρύψω. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ Εντάξει είναι τώρα?
chaosmaster Ιούνιος 13, 2007 Author #7 Ιούνιος 13, 2007 Τώρα που διορθώθηκε MR έξυπνε έχεις και την απάντηση που ζήταω ή μόνο να κράζεις ξέρεις? nickstamat ty man
Malkav Ιούνιος 13, 2007 #8 Ιούνιος 13, 2007 δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλεις...εννοείς το νέο pc που είναι στο δίκτυο να μην υπάρχει στο "My Network Places" των υπολoίπων?????
anubis Ιούνιος 14, 2007 #11 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 09:30] Κλείσε τα tcp 137-139. για κάνε το λιανά φίλε trendy :unsure:
Malkav Ιούνιος 14, 2007 #12 Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από anubis για κάνε το λιανά φίλε trendy :unsure: δεν θα παίζει NetBIOS, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται το pc στο workgroup.
chaosmaster Ιούνιος 14, 2007 Author #13 Ιούνιος 14, 2007 Λογικα αυτο δε γινεται απο την επιλογη napt entries?Αν ναι δεν υπαρχει τετοια tcp :S.Παιδια sorry αλλα δε γνωριζω και πολλα απο δυκτια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.