jogi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 http://www.apple.com/macosx/leopard/Το leopard, το νεο λειτουργικό της Apple παρουσιαστηκε επισημα στο site της Apple, προσφεροντας ΠΟΛΛΑ παραπανω απο οσα θα μπορουσαμε να φανταστουμε, οδηγωντας τα vista να φαινονται παλια μετα απο μολις λιγους μηνες κυκλοφοριας.Γνωμες...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Οπωσδήποτε εντυπωσιακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Ιούνιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Oντως πολυ εντυπωσιακο φαινετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Και πάνω στην ώρα που η MS νόμιζε οτι επιτέλους τα κατάφερε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούνιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 To λειτουργικο τα σπαει.. Ειδικα το time machine και η δυνατοτητα προεπισκοποισης ειναι ολα τα λεφτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Το λειτουργικό μου είναι σχεδόν ίδιο με τα παλαιότερα. Αυτό που τα "σπαει" είναι για εμένα αυτό: http://www.tomshardware.com/site/flash_videos/second_take_the_future_of_mac_gaming.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Το λειτουργικό μου είναι σχεδόν ίδιο με τα παλαιότερα. Αυτό που τα "σπαει" είναι για εμένα αυτό: http://www.tomshardware.com/site/flash_videos/second_take_the_future_of_mac_gaming.html καλη η ειρωνια των βλακεων στο λινκ αλλα get the facts , τα βιστα ειναι OSX wanabe. αν εχεις κατσει σε Tiger και πας σε βιστα αναρωτιεσε ποιο αντεγραψε ποιο. επειδη ομως το tiger ειναι λιγο παλιο η απαντηση ειναι προφανης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Τα vista σε πείραξαν? Όλα τα Win αντιγραφή του Mac OS είναι Μακάρι να βγαίνουν παιχνίδια και για OSX και για Linux... Τότε θα δούμε σοβαρό ανταγωνισμό στη Μ$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 δεν ειπα οτι ολα ειναι αντιγραφη , ειπα οτι καποια στοιχεια ων βιστα μοιαζουν προκλητικα πολυ με στοιχεια που ειχε ο τιγρης καιρο τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 18, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 H δυνατοτητα προεισκόπησης, τα stacks και το time machine μαζι με το core animation ειναι τα μεγαλυτερα ατου του. Δειτε το demo του core animation στο keynote του Jobs και θα καταλαβετε... Οπως και η αυτόματη χρήση όσων cores ειναι διαθέσιμα... Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ δυνατοτητες εδω... Το θέμα ειναι να βγουν στην ωρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Ιούλιος 26, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 καλημερα το leopard το δοκιμασε κανεις που θα το βρουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 26, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από cafe_demek [Σήμερα, στις 09:25] που θα το βρουμε; εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 27, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2007 μα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 H πρώτη επίσημη παρουσίαση των προβλημάτων του Leopard: http://www.tomsguide.com/us/2007/11/22/more_leopard_problems_plague_apple/ Κορυφαίο λειτουργικό... Πάλι καλά που το συγκρίνουν με τα Vista... Χαρακτηρίστηκε Plague (επιδημία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 4, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Εγω αυτο που ξερω ειναι και τα Vista και το Leopard όσο πάνε τοσο πιο πολύ μοιάζουν στο Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 6, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Μα το leopard ειναι UNIX.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Δεκέμβριος 6, 2007 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Είδα την παρουσίαση και έπαθα πλάκα!Το θέλω!Τι vista και χαζομάρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 6, 2007 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Για αυτό το λειτουργικό η Apple ζητάει ένα μεροκάματο ειδικευμένου.Όταν για το αντίστοιχο η MS ζητάει το τριπλάσιο, δεν είναι προκλητικά απαξιωτηκό για τον κόπο του άλλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Δεκέμβριος 10, 2007 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Στην υπογραφή μου μπορώ να το βάλω;Να έχω στον ένα σκληρό τα xp και στον άλλο το Leopard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 10, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Επισημα και νόμιμα οχι... Στον υπολογιστή της υπογραφής μου μπορεις να βάλεις και τα 2 Ανεπίσημα ψάξε στο google για OSX και X86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.