Jump to content

H πρωτη επίσημη παρουσιαση του Apple OS X - Leopard

jogi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.apple.com/macosx/leopard/

Το leopard, το νεο λειτουργικό της Apple παρουσιαστηκε επισημα στο site της Apple, προσφεροντας ΠΟΛΛΑ παραπανω απο οσα θα μπορουσαμε να φανταστουμε, οδηγωντας τα vista να φαινονται παλια μετα απο μολις λιγους μηνες κυκλοφοριας.

Γνωμες...?

To λειτουργικο τα σπαει.. Ειδικα το time machine και η δυνατοτητα προεπισκοποισης ειναι ολα τα λεφτα!!

Αρχική απάντηση από Wizard!

Το λειτουργικό μου είναι σχεδόν ίδιο με τα παλαιότερα. Αυτό που τα "σπαει" είναι για εμένα αυτό: http://www.tomshardware.com/site/flash_videos/second_take_the_future_of_mac_gaming.html

καλη η ειρωνια των βλακεων στο λινκ αλλα get the facts , τα βιστα ειναι OSX wanabe. αν εχεις κατσει σε Tiger και πας σε βιστα αναρωτιεσε ποιο αντεγραψε ποιο. επειδη ομως το tiger ειναι λιγο παλιο η απαντηση ειναι προφανης.

Τα vista σε πείραξαν? Όλα τα Win αντιγραφή του Mac OS είναι ;)

Μακάρι να βγαίνουν παιχνίδια και για OSX και για Linux... Τότε θα δούμε σοβαρό ανταγωνισμό στη Μ$

δεν ειπα οτι ολα ειναι αντιγραφη , ειπα οτι καποια στοιχεια ων βιστα μοιαζουν προκλητικα πολυ με στοιχεια που ειχε ο τιγρης καιρο τωρα.

H δυνατοτητα προεισκόπησης, τα stacks και το time machine μαζι με το core animation ειναι τα μεγαλυτερα ατου του. Δειτε το demo του core animation στο keynote του Jobs και θα καταλαβετε... Οπως και η αυτόματη χρήση όσων cores ειναι διαθέσιμα...

Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ δυνατοτητες εδω... Το θέμα ειναι να βγουν στην ωρα τους.

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Εγω αυτο που ξερω ειναι και τα Vista και το Leopard όσο πάνε τοσο πιο πολύ μοιάζουν στο Linux.

Είδα την παρουσίαση και έπαθα πλάκα!

Το θέλω!

Τι vista και χαζομάρες!

Για αυτό το λειτουργικό η Apple ζητάει ένα μεροκάματο ειδικευμένου.

Όταν για το αντίστοιχο η MS ζητάει το τριπλάσιο, δεν είναι προκλητικά απαξιωτηκό για τον κόπο του άλλου;

Στην υπογραφή μου μπορώ να το βάλω;

Να έχω στον ένα σκληρό τα xp και στον άλλο το Leopard...

Επισημα και νόμιμα οχι... Στον υπολογιστή της υπογραφής μου μπορεις να βάλεις και τα 2 :p Ανεπίσημα ψάξε στο google για OSX και X86

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.