x@nD3R Ιούνιος 14, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Εγώ την πατάω συνέχεια με τον τόνο στα ελληνικά. Π.χ. Δίνω ; και γράμμα Α και παίρνω ΄΄Α. Υπεύθυνο για αυτό είναι ένα keylogger που λέγεται bpk. Ψάξε μήπως έχεις το αρχειο bpk.exe kai σβήστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 14, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Παρεμπιπτόντως, μήπως έχεις βάλει καμιά συντόμευση πληκτρολογίου στο word (στα ελληνικά είναι το keyboard shortcut ) και δεν το θυμάσαι; (shift W =‘ και shift L=¨ από μένα (στα ελληνικά πάντα)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 15, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Τώρα άμα σας πω ότι μου κάηκε το τροφοδοτικό και ότι τα διαλυτικά είναι το λιγότερο που με απασχολεί.... χ@nD3R έχω παρόμοιο πρόβλημα με σένα. Δίνω ; και A και παίρνω ΄¨ΑΠάντως δεν έχω κολλήσει τίποτα και το antivirus (λιγο πριν μου καεί το τροφοδοτικό) δεν έβρισκε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.