gdp77 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 Έλεος, έπαθα ζημιά... Σε win XP χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο, έχω την εξής συμπεριφορα όταν γράφω ελληνικά:1) τόνοι μπαίνουν κανονικά2) δεν δουλεύει ο συνδυασμός "shift + :" που μου δίνει διαλυτικά...3) δεν δουλεύει ο συνδυασμός "alt gr + :" που μου δίνει διαλυτικά και τόνο4) αν πάω να πατήσω ":" και μετά "shifht + γράμμα" που θα μου δώσει τονούμενο κεφαλαίο, παίρνω "΄¨ + το γράμμα που πάτησα" π.χ. ---> ΄¨ΕΔοκίμασα να απεγκαταστήσω το ελληνικό πληκτρολόγιο και να το ξαναπεράσω, χωρίς αποτέλεσμα... Παιδιά βοήθηστε με να γλιτώσω την επανεγκατάσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 ειναι σιγουρα καθαρο το πληκτρολογιο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Μέχρι χθες ήταν όλα μια χαρά... Logitech Internet Navigator special edition... Θα κάνω μια δοκιμή να βάλω άλλο keyb και ενημερώνω.’κυρο... Και με άλλο πληκτρολόγιο τα ίδια... Κάτι έχει παίξει με το λογισμικό έλεος.... Και φυσικά να δεις που θα είμαι ο μοναδικός παγκοσμίως που θα έχει τέτοιο πρόβλημα και θα αναγκαστώ να κάνω επανεγκατάσταση win για να το λύσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Όχι δεν είσαι ο μοναδικός... Είναι κάποιο γνωστό κόλλημα, που έχω πάθει κι εγώ παλιότερα... Δε θυμάμαι να το διόρθωσα, μόνο του έφτιαξε... :/Google it... Θα μου πεις "πώς να το ψάξω?"... άλλο θέμα αυτό...EDIT: Παρόμοιο πρόβλημα μου φαίνεται αυτό εδώ --> http://www.techspot.com/vb/all/windows/t-20339-Keyboard-characters-mixed-up-NOT-a-hardware-problem.htmlΤσέκαρε τις λύσεις που προτείνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Απο οτι ξερω διαλυτικα και τονος ειναι shift+w για δες αν δουλευει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 ison , αυτό που λες είναι απλά το σύμβολο των διαλυτικών + τόνου. Το θέμα είναι να το βάλουμε μαζί με γράμμα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 για δες με restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Σβύσε και ξαναπέρνα το ελληνικό πληκτρολόγιο από τον πίνακα ελέγχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Για διαλυτικά με τόνο, πατάω Ctrl + Alt + {το κουμπί δεξιά του Λ} και μετά το γράμμα που θέλω... Για τσέκαρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούνιος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Για διαλυτικά με τόνο, πατάω Ctrl + Alt + {το κουμπί δεξιά του Λ} και μετά το γράμμα που θέλω... Για τσέκαρε... Και γω αυτό ξέρω αλλά δουλεύει και με shift+w+γράμμα(βασικά διαλυτικα μόνο στο "ι" και "υ" μπαίνουν ότι άλλο και να πατήσεις πάιρνεις το σύμβολο διαλυτικών και το γράμμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούνιος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 21:58] Απο οτι ξερω διαλυτικα και τονος ειναι shift+w για δες αν δουλευει αυτο. Και εγώ έτσι βάζω διαλυτικά με τόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Shift+w δεν βγαζει κεφαλαιο Σ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Shift+w δεν βγαζει κεφαλαιο Σ? Οχι το κεφαλαιο Σ ειναι στο γραμμα (drum roll) ----S----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 12, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Όχι παιδιά εγώ πάντα έπαιρνα διαλυτικά με τους συνδυασμούς που ανέφερα... Δεν είναι δυνατό να μου συμβαίνει αυτό το πράγμα τώρα που το χρειάζομαι για τη δουλειά μου. Το πιο κουφό είναι ότι μόλις τσέκαρα το pc του αδερφού μου και έχει και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Οπότε κάποια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει και στα δύο μηχανήματα το προκαλεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 12, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Shift + W = Ctrl + Alt = ‘Δοκιμασε τα ολα. Δεν μπορει, καποιος συνδυασμος θα δουλεψει. Και στην τελικη, ποσα πια διαλυτικα με τονο μπορει να χρειαστεις? Με επιλεγμενα τα ελληνικα, γραψε Alt + 0192 για ΐ ή Alt + 0224 για ΰ. Αλλιως copy paste το καθε γραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούνιος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Κοίταξες μην έχεις κολλήσει κανένα key logger; Παλιότερα είχα παρόμοια θέματα λόγω ενός ιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 13, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Και σε λινουξ και σε windows shift+W=Σ σε μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιούνιος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Εγώ είχα τέτοιου είδους προβλήματα μετά την εγκατάσταση του Object Dock!Δέν κοιτάς τι εγκατέστησες τώρα τελευταία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Παντοτε ετσι το θυμαμαι. Αλλα και σε δυο λειτουργικα να τα εχει παιξει δεν ειναι περιεργο? Μηπως κανα keyboard layout εχω ρυθμισει λαθος? Τελωσπαντων δεν ειναι κατι που με ενοχλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Αρκετά δεν έχουμε ξεφύγει; Συγκεντρωθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.