figo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 Εχω το AVG free αρκετο καιρο εχει ομως να κανει update την database απο 24/5 ενω βρισκει οτι υπαρχει καποια ενημερωμενη εκδοση για ιους κλπ κ δειχνει το μεγεθος της μου εμφανιζει error οτι δε μπορει να συνδεθει στο server,το προβλημα εμφανιστηκε κ πριν απο format, εχω το comodo firewall κ χωρις ομως να το εμποδιζει να συνδεθειαντιμετωπιζει καποιος παρομοιο προβλημα?μηπως εχει προβλημα ο κεντρικος τους server?
papatsonis Ιούνιος 11, 2007 #2 Ιούνιος 11, 2007 θα πας στα settings του update manager , στην 3η καρτελα που λεει URL (λογικα πρεπει να δεις 2 servers : update.grisoft.cz και backup.grisoft.com ) θα προσθεσεις 1 ακομη , : server : akamai.grisoft.cz , URL : http://akamai.grisoft.cz/softw/70/updateα και θα τον κανεις move up , πανω πανω
jpavly Ιούνιος 11, 2007 #3 Ιούνιος 11, 2007 Κατέβασε τα manual από το site της Grisoft.Και πέτα το Comodo, του λες άνοιξε πόρτα και σε γράφει στα παλιά του.
figo Ιούνιος 11, 2007 Author #4 Ιούνιος 11, 2007 δε μπορω να το αλλαξω...modification of URL is available only in AVG professional... κ δεν θελω να το σπασω...παμε για avast μαλλον
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.