nicolasplv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2007 Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούριος τόσο στο site όσο και στο water cooling παρά την εμπειρία μου στους υπολογιστές. Έτσι λοιπόν έχω και εγώ μερικές απορίες.Πήρα ένα kit water cooling από τα Multirama Expert εν ονόματι asetek(περισσότερα δε γνωρίζω) αλλά εδώ η υπόθεση περιπλέκεται.Το ψυγειάκι είναι διπλό με 120mm ανεμιστήρες(made in china!) αλλά σε μια από τις 4 γωνίες του είναι ελαφρώς χτυπημένο και η μπογιά έχει φύγει... Το αφήνω να περάσει έτσι αλλά όταν είδα ότι έλλειπε ένα συνδετιράκι από την αντλία και δοχείο νερού (πάνε μαζί), τότε νευρίσα και αυτό γιατί πρόκειται για σημάδια μεταχειρισμένου kit. Τι προτείνετε λοιπόν να πάω να τους ζητήσω το λόγο(πράγμα πολύ πολύ ταλαίπωρο αφού είναι εγκατεστημένο και η μεταφορά είναι λίγο δύσκολη) ή δε παίζει πρόβλημα και να συνεχίσω να τη λειτουργώ;Πέρα από αυτό θα ήθελα να ρωτήσω για το υγρό άζωτο. Τι γίνεται με αυτό; Χρησιμοποιήτε στο kit αντί για νερό ή είναι συμπλήρωμα; Έχει διαφορά στην απόδοση;Περιμένω απαντήσεις κυρίως για το πρώτο θέμα... Πολύ φοβάμαι ότι πιάστικα κορόϊδο...Ευχαριστώ!(Intel P4 3.2 s478, Albatron PX865 Pro (v2), Ati X850 HIS, Super Talent 1GB(2x512 Dual Channel), Hyper TypeR 480w, Antec P180, M-Audio Delta 1010LT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούνιος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 :rofl: Εβδομαδα παραπονων... Απο ποιο multirama expert ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Καλησήρθες φίλε μου. ’ν είναι χτυπημένο η φάινεται used το κιτάκι που πήρες...πάρτο αγγαλιά και φέρτους το κολάρο. Δεν υπάρχει περίπτωση εργαστασιακό κιτ του κουτιού να έχει οποιοδήποτε σημάδι χρήσης.Το άζωτο δεν χρησιμοποιείται σε watercooling. Αν θες κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ή στο google για "LN2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Φίλε μου διαφορά απόδοσης δεν έχει αλλά αν δε σου αρέσει να το γυρίσεις αφού θα έχεις δίκιο, αν φαίνεται μεταχειρισμένο. Όσο για το υγρό άζωτο,δεν έχει καμιά σχέση με την υδρόψυξη, έχεις πέσει λίγο έξω...’στο δε πειράζει,παίξε με τα νερά για την ώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nicolasplv [Σήμερα, στις 14:05] Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος τόσο στο site όσο και στο water cooling παρά την εμπειρία μου στους υπολογιστές. Έτσι λοιπόν έχω και εγώ μερικές απορίες. Πήρα ένα kit water cooling από τα Multirama Expert εν ονόματι asetek(περισσότερα δε γνωρίζω) αλλά εδώ η υπόθεση περιπλέκεται. Το ψυγειάκι είναι διπλό με 120mm ανεμιστήρες(made in china!) αλλά σε μια από τις 4 γωνίες του είναι ελαφρώς χτυπημένο και η μπογιά έχει φύγει... Το αφήνω να περάσει έτσι αλλά όταν είδα ότι έλλειπε ένα συνδετιράκι από την αντλία και δοχείο νερού (πάνε μαζί), τότε νευρίσα και αυτό γιατί πρόκειται για σημάδια μεταχειρισμένου kit. Τι προτείνετε λοιπόν να πάω να τους ζητήσω το λόγο(πράγμα πολύ πολύ ταλαίπωρο αφού είναι εγκατεστημένο και η μεταφορά είναι λίγο δύσκολη) ή δε παίζει πρόβλημα και να συνεχίσω να τη λειτουργώ; Πέρα από αυτό θα ήθελα να ρωτήσω για το υγρό άζωτο. Τι γίνεται με αυτό; Χρησιμοποιήτε στο kit αντί για νερό ή είναι συμπλήρωμα; Έχει διαφορά στην απόδοση; Περιμένω απαντήσεις κυρίως για το πρώτο θέμα... Πολύ φοβάμαι ότι πιάστικα κορόϊδο... Ευχαριστώ! ναι γιατι οχι αν δεν το καταστρεψες εσυ. για το υγρο αζωτο προς Θεου δεν χρησιμοποιηται για συπληρωμα. το αζωτο ειναι αεριο, σε υγρη μορφη η Θερμωκρασια ειναι υπο το μηδεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos :rofl: Εβδομαδα παραπονων... Απο ποιο multirama expert ακριβως? Στουρνάρι 39 νομίζω ότι είναι ένα κατάστημα multirama και δίπλα το Expert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Καλησήρθες φίλε μου. ’ν είναι χτυπημένο η φάινεται used το κιτάκι που πήρες...πάρτο αγγαλιά και φέρτους το κολάρο. Δεν υπάρχει περίπτωση εργαστασιακό κιτ του κουτιού να έχει οποιοδήποτε σημάδι χρήσης.Το άζωτο δεν χρησιμοποιείται σε watercooling. Αν θες κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ή στο google για "LN2" Ναι αυτό λέω και εγώ αλλά αν δεν υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει πρόβλημα να μην το γυρίσω για να γλυτώσω την ταλαιπωρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 ηταν ανοιχτο το κουτι? αλλα και να μην ηταν προτιμας να πληρωσεις εσυ την ζημια τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Δηλαδή παιδιά για να ρίξουμε την θερμοκρασία του νερού δε μπορούμε να ρίξουμε τίποτα ως συμπλήρωμα; Να πάρει και έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Inlovem ηταν ανοιχτο το κουτι? αλλα και να μην ηταν προτιμας να πληρωσεις εσυ την ζημια τους? Είχε ταινίες αλλά δε μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι δε τις είχαν βάλει αυτοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούνιος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 παγακια... αλλα θελει να το κανεις συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos παγακια... αλλα θελει να το κανεις συνεχεια.. Καλά από ότι φαίνεται έμπλεξα αρκετά... Καλά να πάθω αφού δε μου άρεσε ο αέρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 11, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Ok, παιδιά ευχαριστώ πολύ!!! Το site είναι φοβερό, καλή συνέχεια τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 11, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nicolasplv [Σήμερα, στις 15:09] Καλά από ότι φαίνεται έμπλεξα αρκετά... Καλά να πάθω αφού δε μου άρεσε ο αέρας... τι θερμωκρασιες εχεις? παιζει πολυ ρολο η παστα που χρησιμοποιησες αναμεσα στον επεξεργαστη και το block. πρεπει να εχουν καλη επαφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 11, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Man,να πάς ευγενικά και να τους πείς την αλήθεια χωρίς ειρωνίες και φωνές...με ανθρώπινο τρόπο και όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν.... Δεν θέλει νέυρα και φωνές....θέλει τρόπο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 12, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Inlovem τι θερμωκρασιες εχεις? παιζει πολυ ρολο η παστα που χρησιμοποιησες αναμεσα στον επεξεργαστη και το block. πρεπει να εχουν καλη επαφη Οι θερμοκρασίες είναι στους 34-35 και σε full pressure στους 40-42. Αυτά σε stock ρυθμίσεις. Δηλαδή αν κάνω overclocking λογικά θα αγγίζω πάνω από 50. Αυτό δε μου φαίνεται ούτε λογικό ούτε αξιόπιστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 12, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Man,να πάς ευγενικά και να τους πείς την αλήθεια χωρίς ειρωνίες και φωνές...με ανθρώπινο τρόπο και όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν.... Δεν θέλει νέυρα και φωνές....θέλει τρόπο.. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε περίπτωση που το αρνηθούν τότε δε ξέρω τι θα γίνει. Το λέω γιατί αφού προσπάθησε να μου πουλήσει μεταχειρισμένο μηχάνημα(και με μια έκπτωση της τάξης των 15Ε!) τότε θα προσπαθήσει να το αρνηθεί... Ωστόσω όταν ευκαιρίσω θα πάω και θα μάθουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 12, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Δεν μπορείς να το προδικάζεις ότι θα στο αρνηθούν. Θα πας ήρεμα, και θα στο αλλάξουν φορ σουρΌσο για τις θερμοκρασίες, πως τις μετράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicolasplv Ιούνιος 13, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Τις θερμοκρασίες τις μετράω με τον sensor που έχει μέσα το κουτί. Απότα bios είναι περίπου 10 βαθμούς πιο πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.