Jump to content

πρόβλημα με τα vista,utorrent και fritz!box...

giannakis1984

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω μια σύνδεση hol adsl....

χρησιμοποιώ το fritz!box

έχω εγκατεστημένα τα Vista 64bit Ultimate

και τρέχω το utorrent

μετά από κάποιες ώρες που τρέχει το utorrent, ενώ έχω κανονικά πρόσβαση σε σελίδες στον firefox ( είτε στον ΙΕ ) χάνεται η πρόσβαση και δεν μπορώ να επισκεφτώ καμία σελίδα......

Ενώ παρατήρησα ότι στο utorrent το ανεβοκατέβασμα συνεχίζεται....μόνο σελίδες δεν μπορώ να ανοίξω...ούτε το messenger....τίποτα...

για πείτε καμία ιδέα...

PS: όχι να βγάλω τα vista

:D :D :D

το upload το έχω γύρω στα 15Κ.. και το download στα 20Κ.....είναι αρκετά χαμηλά πιστεύω για 1024 γραμμή....

όλα ξεκίνησαν μετά την εγκατάσταση των vista....το θέμα είναι γιατί το κάνει αυτό....

το fritz box πονεμενη ιστορια (οχι οτι και με το παλιο μου alcatel 530 ηταν καλυτερα αλλα λεμε..) .

On topic , δε σε γονατιζει τοσο το upload/download ,οσο τα connections που κανει , αν εχω το utorrent οπως συνηθως, στα 200 connection per torrent , απλα ψηνω καφε μεχρι να ανοιξουν οι σελιδες. Θα πας στις επιλογες>Bittorent , δεξια εχει δυο κουτακια "μεγιστος ολικος αριθμος συνδεσεων" και "μεγιστος συνδεδεμενος αριθμος peers ανα torrent" , βαλε στο 1ο καμια 30αρα μαξ και στο 2ο καμια 20-25 , ναι μεν δε θα πιανεις "ΤΙΣ" ταχυτητες αλλα σιγα σιγα θα κατεβαινει ενω σερφαρεις , προφανως οταν θα φευγεις απο το pc , αυτο το αλλαζεις σην αρχικη του τιμη :T: ωστε να κατεβαζει ανενοχλητο ;)

Τελος μπορεις να χρησιμοποιησεις το cFosSpeed και απο τους κανονες να δωσεις προτεραιοτητα στο browsing και ελαχιστο priority στο utorrent (αν και αν το εχεις παρακανει με τα connections ,δε θα σε σωσει)

το θέμα είναι ότι και να το κλείσω το utorrent πάλι δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες.....ο μόνος τρόπος που λειτουργεί είναι το restart.....

ακόμα και απο την πρίζα να το βγάλω το fritz ή απο την lan δεν αλλάζει κάτι... :(:(:(

οι connections που είχε βάλει το utorrent από μόνο του ήταν 130 και τις έβαλα στις 100 να δω αν θα αλλάξει κάτι....

το cfos παίζει στα vista????

για το 1ο σκελος, τι να σου πω :( , δεν ξερω. Το cfosspeed οπως λεει και εδω παιζει και σε vista.

Παντως επειδη εχεις ΗΟL και παλια ειχαν ακουστει παρατραγουδα για τα torrents.. στις επιλογες του utorrent , στην ιδια καρτελα με πριν , κατω κατω εχει ενα πεδιο "Κρυπτογραφιση Πρωτοκολλου" , επελεξε ενεργοποιηση

Αρχική απάντηση από papatsonis

το fritz box πονεμενη ιστορια (οχι οτι και με το παλιο μου alcatel 530 ηταν καλυτερα αλλα λεμε..) .

Γιατί πονεμένη ιστορία το fritz box? Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εγώ σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα μέτρησης της κίνησης του δικτύου σου (πχ Netmeter) και να δεις αν έχεις traffic ακόμα και όταν κλείνεις το utorrent. Επίσης καλό είναι να ελέγξεις ποιες πόρτες είναι ανοιχτές όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα.

:OT: ισως εχω παραλογες απαιτησεις αλλα με 130 connections αυτη τη στιγμη (απο 9 torrents συνολικα) εχω αρκετα ΑΡΓΟ browsing ,κατα τ'αλλα, ναι δεν εχω αλλο παραπονο απο το τον "παλιο-γερμανο"

αν μιλας για τη στιγμη που εγραφα το πιο πανω ποστ, με καμια 40-45αρα μαξ σε 522kbit sync (λογω isdn + splitter..) .παντως για να μη πιασουμε παρλα στο ποστ του παιδιου , ας παμε στο "πειτε οτι θελετε" απο δω και περα ;)

απενεργοποιημένο είναι το uPnP και στο utorrent και στο fritz!box....θα δοκιμάσω σήμερα με 100 connections ενεργές στο utorrent να δω αν θα δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα....

ευχαριστώ για την μέχρι εδώ βοήθεια όλους σας :) :)

από το event viewer είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με το eventid 4226....φτάνει στο όριο των συνδέσεων και από εκεί και μετά με κόβει....τουλάχιστον εντοπίστηκε το πρόβλημα.....

το βρήκα...το κατέβασα...το εγκατέστησα....και το τεστάρω...θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα ώστε να ξέρουν όλοι τι θα χρειαστούν αν είναι για τα vista :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.