AGRIMI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2007 ένα ξαδερφάκι μου έχει ένα htpc και όταν πατάς κάποιο κουμπί πέζει radio ή tv ή είναι στα windows. ο υπολογιστής του είναι για format αλλά δεν ξέρω τι windows χρειάζεται για να λειτουργούν όλα αυτά όταν πατάει τα κουμπιά. έχω μόνο τα xp sp2 .κάνουν αν εγκαταστήσω και το nero 7.5.9.0 και τους drivers ή τα προγράμματα που συνόδευαν τον υπολογιστή ή πρέπει να έχω τα windows xp media center? επίσης να ξέρετε ότι δεν έχει internet και πρέπει να πάω προετοιμασμένος από προγράμματα. θα πάω σε έναν μήνα. προτείνετε πλατφόρμα και προγράμματα................ ευχαριστώ. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιούνιος 10, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 τόσο δύσκολο είναι που δεν το ξέρει κανένας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Windows media center ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούνιος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Λογικά θα έχει τα Windows XP Media center edition. Δεν του έχουν δώσει το δισκάκι μαζί με το htpc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιούνιος 10, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 χίλια συγνώμη ξέχασα ότι όταν ξεκινάει γράφει windows xp professional αλλά χωρίς service pack. δεν ξέρω αν γράφονται έτσι και τα media center.πάντως cd δεν έχει αυτό είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Κοιτα αν γραφει xp pro τοτε ΠΡΕΠΕΙ να παιρνει και τα sp2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.