Happiness Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Ξέρει κανείς κανένα On line κατάστημα με dremel? Θέλω να κάνω τρυπούλες στο cpu και πιστεύω τα dremelakia ενδείκνονται.Καμιά γνώμη ?
Happiness Ιούνιος 9, 2007 Author #2 Ιούνιος 9, 2007 Αφήστε νομίζω βρήκα το καλύτερο από ένα googliasma για ΕΡΓΑΛΕΙΑ :toomuchne
Happiness Ιούνιος 9, 2007 Author #4 Ιούνιος 9, 2007 cpu λέγοντας νοώντας το κουτί , θέλω να το κάνω τρύπες να παίρνει αέρα γιατί τώρα το καλοκαίρι νομίζω ενδείκνυται μιας και δεν ξέρω να βάλω ανεμιστηράκια
djsaqis Ιούνιος 10, 2007 #5 Ιούνιος 10, 2007 Δεν είναι on-line αλλά είναι το πιο συμφέρων: Dremel Kit 300 75 από Praktiker.Ασύμφορο για αυτή την δουλειά μόνο.Με τόσα πιστεύω ότι αλλάζεις ή όλες τις ψύκτρες σου, ή βάζεις υδρόψυξη ή αγοράζεις καινούριο κουτί για τις ανάγκες σου.Είναι απλά η γνώμη μου.
Happiness Ιούνιος 11, 2007 Author #6 Ιούνιος 11, 2007 Όταν λές Kit ποιο εννοείς ? γιατί το Etools το έχει το 300 με μια επιλογή εξαρτημάτων,όπως αυτό εσύ ποιο αναφέρεις? Δεν έχω σκοπό να το πάρω μόνο για αυτές τις τρυπούλες αλλά και για άλλες μαστορίες :nuke:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.