Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Hello again.Παιδες έχω ένα πρόβλημα. Έχω ένα δίκτυο σπίτι πάνω σε ένα speed touch 510 Εγώ μπορώ να δω τα shared folders των άλλων αλλά αυτοί δεν μπορούν να δούνε τα δικά μου. Ξέρετε τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Στα XP κολλάνε τα attributes των shared φακέλλων.Αν έχεις ενεργοποιήσει το sharing και ορίσεις να σου δείχνουν οι φάκελλοι την επιλογή να κάνεις όποιον θέλεις shared, τότε κάνε το σε ένα φάκελο που δεν ήταν shared πριν και θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Ποιο firewall χρησιμοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από saxon_747 Ποιο firewall χρησιμοποιεις? τον windows....ακομα να λυ8ει το προβλημα....εχετε να προτινετε κανα καλο firewall χωρις να με πριζει καθε τρις και λιγο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Τρεξε στον αλλο υπολογιστη το network wizard και μετα θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Τρεξε στον αλλο υπολογιστη το network wizard και μετα θα εισαι οκ. το εκανα και στους 4....το θεμα ειναι οτι εγω βλεπου ολους τους αλλους και οι αλλοι μεταξιτους αλλα δεν βλεπουνε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Τα αλλα pc μπορουν να σου κανουν ping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από saxon_747 Τα αλλα pc μπορουν να σου κανουν ping? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 12, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο mariosalice... Πιστευω οτι το δοκιμασες ε?Αρχική απάντηση από mariosalice Στα XP κολλάνε τα attributes των shared φακέλλων.Αν έχεις ενεργοποιήσει το sharing και ορίσεις να σου δείχνουν οι φάκελλοι την επιλογή να κάνεις όποιον θέλεις shared, τότε κάνε το σε ένα φάκελο που δεν ήταν shared πριν και θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 12, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από saxon_747 Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο mariosalice... Πιστευω οτι το δοκιμασες ε? ναι το δοκιμασα..... λετε να κανω κανα format μπας και ξυπνηση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 12, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αντι για format, δοκιμασε το εξης:Σε καποιον υπολογιστη εκτος απο τον δικο σου, πηγαινε:Start-> Search -> For Files or Folders -> Search for computers or people -> A computer on the network. Το πεδιο "computer name" ασ'το κενο και πατα search. Αν βρει καποιο κοινοχρηστο φακελο, κανε μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.