Jump to content

Πλαίσιο...ABIT IP35 PRO + Vapochill LS // ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

obijuan1983

Recommended Posts

Διαβαζοντας το ιστορικο κατεληξα στο συμπερασμα οτι η συμπεριφορα του υπαλληλου ηταν η δεουσα. Εκανε ελεγχο σε ενα προιον και παρατηρησε σημαδια στο σοκετ. Δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει δειγμα στο χημειο του κρατους και να περιμενει αποτελεσματα. Ως εκ τουτου δεν δεχθηκε την αλλαγη της μητρικης. Απολυτα λογικο μου φαινεται. Καλλιστα θα μπορουσε το υλικο αυτο να ηταν κατι αλλο και να οδηγησε αυτο στην καταστροφη της μητρικης.

Το γεγονος οτι μια μητρικη διαφημιζεται οτι ειναι καλη για oc ειναι αρκετα σχετικο. Με αερα, με νερο, με phase? Παρολ' αυτα δεν αρνουνται αλλαγη σε περιπτωση oc. Δεν φαινεται θα μου πειτε και δεν αντιλεγω. Ομως μην ξεχναμε και την υπαιτιοτητα του χρηστη. Και μερικες φορες αυτο που θεωρουμε και διαβασαμε σωστο ισως στην πραξη να μην το επιτυχουμε.

Οσον αφορα τη χρηση μιας μητρικης με ενα vapochill και τη διαφημιση τους δεν μπορω να βρω κατι κοινο. Ναι, μπορει να διαφημιζονται και τα δυο για oc. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι κατι τετοιο αποτελει δικαιολογητικο ορο. Και στα αυτοκινητα υπαρχουν πακετα βελτιωσης που ομως αναιρουν την εγγυηση τους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να διαφημιζεται το αυτοκινητο σαν μια δυνατη βαση βελτιωσης ή το βελτιωτικο προγραμμα σαν πακετο αναβαθμισης. Μην συγχεουμε αυτα τα δυο.

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Σε επικοινωνία σήμερα το πρωί που είχε ο Τεχνικός του Πλαισίου μαζί μου με κάλεσε να περάσω να πάρω καινούρια μητρική.

Μου εξήγησε οτι μετά απο ψάξιμο στο Διαδύκτιο διαπίστωσε οτι η χρήση της ''Βαζελίνης'' δεν αντιβαίνει στην διαδικασία του RMA

Eυχαριστώ στο Πλαίσιο, φέρθηκαν σαν επαγγελματίες:)

Εμένα αυτό που μου τη "δίνει" 'ομως είναι ότι ξεκινάμε να "φωνάζουμε το αδικο μας" πρωτού καλά καλά ξέρουμε αν θα μας αδικήσουν....

Και κατα γενική ομολογία οι περισσοτεροι συμφωνούμε ότι τουλάχιστον και μεις το ίδιο θα κάναμε αν είμασταν αυτός ο τεχνικός.

Και να σου πώ το τελειωτικό χτύπημα στην όλη ιστορία....οι οδηγίες του Prommie που διάβασες αφορούν οδηγίες για sockets A, 939, 423, 478.....που η κρίσιμη διαφορά τους είναι ότι είχαν μια τεράστια τρύπα μεσα στη μέση που έπρεπε να γεμίσει με κάτι. Δεν αφορούν 775 γιατί αυτό έχει μέσα τα πινς του επεξεργαστή.

Έτσι για τα πρακτικά αυτο...:T:

Αρχική απάντηση από darkCount

Και να σου πώ το τελειωτικό χτύπημα στην όλη ιστορία....οι οδηγίες του Prommie που διάβασες αφορούν οδηγίες για sockets A, 939, 423, 478.....που η κρίσιμη διαφορά τους είναι ότι είχαν μια τεράστια τρύπα μεσα στη μέση που έπρεπε να γεμίσει με κάτι. Δεν αφορούν 775 γιατί αυτό έχει μέσα τα πινς του επεξεργαστή.

θελει και μεσα και μεσα στο socket(στην τρυπα) γιατι παγωνει ο εγκλωβισμενος αερας και μπλαβιαζουν (παγωνουν) οι αντιστασεις που εχει.

Oμορφα,τωρα πες μας κ πως τα παει το mobo γιατι με ενδιαφερει αμεσα :D

]Εμένα αυτό που μου τη "δίνει" 'ομως είναι ότι ξεκινάμε να "φωνάζουμε το αδικο μας" πρωτού καλά καλά ξέρουμε αν θα μας αδικήσουν....

Και κατα γενική ομολογία οι περισσοτεροι συμφωνούμε ότι τουλάχιστον και μεις το ίδιο θα κάναμε αν είμασταν αυτός ο τεχνικός.

:T:

Ντροπή boss....το 939 δεν είχε...το 754 ειχε :hehe:

Ντάξει μωρέ.... η τρύπα ήταν η ουσία:p:hehe: Κατάλαβες τι εννοώ:T:

Παιδιά εγώ όσα phase έχω κουμπώσει σε 939 και 775 δεν έχω βάλει βαζελίνες και αηδίες. Και δεν μιλάω για 10 λεπτά bench.

To phase μου το είχα μόνιμα πανω στο εκάστοτε PC και ποτε΄δεν είδα σταγόνα νερό. Γεμίζω με αρμαφλέξ όλα τα κενά και τέλος.

Και μια φορά και έναν καιρό που έβαλα τέτοιο πράγμα μέσα σε σοκετ ήταν στον AthlonXP mobile για να γεμίσω την τρύπα στη μέση...και ήταν Dielectric grease και όχι βαζελίνη για έξτρα απόλαυση:T:

Ακόμα και πλαστικοποίηση έχω κάνει σε σόκετ και σε vga αλλά ήξερα ότι bye bye RMA...

Είδα ότι δεν είναι απαραίτητα αν προσέξεις την μόνωση και δεν ξανάβαλα πουθενά

Ντάξει μωρέ.... η τρύπα ήταν η ουσία:p:hehe: Κατάλαβες τι εννοώ:T:

Παιδιά εγώ όσα phase έχω κουμπώσει σε 939 και 775 δεν έχω βάλει βαζελίνες και αηδίες. Και δεν μιλάω για 10 λεπτά bench.

To phase μου το είχα μόνιμα πανω στο εκάστοτε PC και ποτε΄δεν είδα σταγόνα νερό. Γεμίζω με αρμαφλέξ όλα τα κενά και τέλος.

Και μια φορά και έναν καιρό που έβαλα τέτοιο πράγμα μέσα σε σοκετ ήταν στον AthlonXP mobile για να γεμίσω την τρύπα στη μέση...και ήταν Dielectric grease και όχι βαζελίνη για έξτρα απόλαυση:T:

Ακόμα και πλαστικοποίηση έχω κάνει σε σόκετ και σε vga αλλά ήξερα ότι bye bye RMA...

Είδα ότι δεν είναι απαραίτητα αν προσέξεις την μόνωση και δεν ξανάβαλα πουθενά

Αυτό είναι.

Πολλοί κάνου αρπακολήστικη μόνωση,και βάζουν βαζελίνη...

Εγώ μια και μοναδική φορά έβαλα βαζελίνη στο 939 και από τότε δεν ξανα έβαλα...απλά πρόσεχα τις μονώσεις μου να μην υπάρχουν κενά..

Εδώ στο cascade που στήσαμε με τον morti και το μονώσαμε δεν βάλαμε βαζελίνη...μπορεί να πάγωνε όλο το backplate όσο θα έμενε idle αλλά όταν το ανοίγαμε μετά...πιο στεγνό δεν μπορούσε να ήταν μέσα ;)...και δεν παίζαμε για κανένα 5λεπτο...αλλά κανένα 3ωρο συνεχόμενα...

Τεσπα...αυτά είναι τελείως off topic..

Αφού του την αλλάξανε την μητρική τέλος καλό όλα καλά...άλλη φορά να την καθαρίσει καλύτερα για να μην δίνει και δικαιώματα

Mε την καμμένη χωρίς να ασχοληθώ πολύ (αποδήμησε) είχα κάνει αυτά.Δεν πρόλαβα να δω τι κάνει με 8 multi...

@Darkcount δεν έκραξα κανέναν...Εκανα το thread για να δούμε ποια θα είναι η διαδικασία και η εξέλιξη της περίπτωσης.

Και το 775 αν δεν κάνω λάθος έχει ένα τεράστιο κενό στο κέντρο...

post-3721-1416073122,7197_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Astakos

θελει και μεσα και μεσα στο socket(στην τρυπα) γιατι παγωνει ο εγκλωβισμενος αερας και μπλαβιαζουν (παγωνουν) οι αντιστασεις που εχει.

Συγνώμη που στο λέω,αλλά η βαζελίνη είναι ξεπερασμένος τρόπος μόνωσης πιά...;)

’μα το θές για 24/7 το πολύ πολύ να βάλεις κανένα sprey πλαστικοποίησης στην "τρύπα" και στα cpas του επεξεργαστή και είσαι οκ με μια κλή μόνωση με armaflex αυτοκόλλητο. Στο κάτω μέρος της μητρικής βάζεις μονωτική ταινία για να μην χρειάζεται ποτέ να την καθαρίσεις με ασετόν αφού δεν χρειάζεσαι άλλο το Phase ή άμα χαλάσει.Aπο την πίσω πλευρά ένα καλό backplate με τρια κομμάτια μη αυτοκόλλητη μόνωση κάνει την δουλειά της μια χαρά..:)

Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ βαζελίνη,μόνο ο μέγιστος esdee μου έκανε μια commando συντριβάνι με αντισκουριακό επειδή το θεώρησε καλό...:hehe:

Oποτε εχεις χρονο κ ορεξη ανοιξε ενα θρετ με εντυπωσεις plz Obi :flower:

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 13:38]

Σε επικοινωνία σήμερα το πρωί που είχε ο Τεχνικός του Πλαισίου μαζί μου με κάλεσε να περάσω να πάρω καινούρια μητρική.

Μου εξήγησε οτι μετά απο ψάξιμο στο Διαδύκτιο διαπίστωσε οτι η χρήση της ''Βαζελίνης'' δεν αντιβαίνει στην διαδικασία του RMA

Eυχαριστώ στο Πλαίσιο, φέρθηκαν σαν επαγγελματίες:)

Τι ευχαριστείς?

Σε ταλαιπώρησαν και μετά λένε ότι δήθεν η χρήση βαζελίνης δεν αντιβαίνει?

Σιγά μην το λέγανε στο τυχαίο πελάτη.

Έγραψες εδώ μέσα και φαίνεται το είδαν.

Δηλαδή έκανα ανάλυση στο χημείο του κράτους και είδαν ότι είναι βαζελίνη?

Κοροιδευόμαστε?

Ρε Μάριε χαλάρωσε λίγο, τι έπαθες ξαφνικά με το Πλαίσιο? Το ότι πήγες εσύ τις μνήμες σου λέγοντας ότι είναι χαλασμένες και ζητώντας τα λεφτά σου πίσω είναι και λόγος για να σου κάνουν άμεση αντικατάσταση ή να σου δώσουν λεφτά? Έναν έλεγχο είπαν θα κάνουν και θα το ελέγξουν το θέμα. Και πιθανότατα θα το διευθετήσουν.

Από πότε σας έχει πιάσει το "θέλω κάτι και το θέλω τώρα"? Χαλαρώστε λίγο, αν τις πήγαινες αλλού τυχερός θα ήσουν αν σε εξυπηρετούσαν σε κανα μήνα...

Από την άλλη αυτό που λες για τον Obi είναι άκυρο γιατί τα μάτια μου έχουν δει ΠΟΛΛΑ και ΠΟΛΥ πιο κραχτά RMA χωρίς να γίνει καμία αναφορά στο lab. Απορούσα με αυτά που έβλεπαν τα μάτια μου και άκουγαν τα αυτιά μου.

Εδώ απλά είδαν την καρτέλα του παιδιού, ξέρουν τι αγόρασε και θεώρησαν ότι είναι καλό να κρατήσουν τον πελάτη ευχαριστημένο.

Θα μου πεις τώρα ότι εσύ έχεις δώσει 20Κ στο Πλαίσιο κτλ. Δεν έχει σημασία για τον τεχνικό με τον οποίο μίλησες. Αυτός τη δουλειά του κάνει.

Μια μέρα στον Πειραιά ένας είχε διπλοτριπλοπαρκάρει και απαιτούσε από τον τεχνικό να τον εξυπηρετήσει πρώτον εις βάρος άλλων πελατών. Πήρε το μακρύτερο και μετά έκανε παράπονα στο διευθυντή και στόλιζε με διάφορα κοσμητικά τον τεχνικό.

Αυτό μου θυμίζει το όλο story - κάνε λίγο υπομονή. Αφού το ξέρεις κατά βάθος ότι θα εξυπηρετηθείς.

Εγώ μένω σε αυτό που είπε ο Obi - φέρθηκαν σαν επαγγελματίες. Από την προσωπική μου εμπειρία και το Πλαίσιο και το Multirama (Xtreme ή απλό) μου έχει φερθεί άψογα. Απλά τελευταία έχω καιρό να αγοράσω από τους 2ους.

@Mariosalice

Ευχαριστώ για τον λόγο οτι έδειξαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ απέναντί μου δεχόμενοι να αντικαταστήσουν ένα προιόν το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που είχε χρησιμοποιηθεί.

Ταλαιπωρία δεν ένιωσα μιας και Σάββατο μεσημέρι την πήγα, δεν ήταν δυνατή η αξιολόγηση της κατάστασης απο το συγκεκριμένο τεχνικό προσωπικο οπότε σήμερα το πρωί επικοινώνησαν μαζί μου για την αντικατάσταση.

Δεν ξέρω τι σου κάναν αλλά μην τα ισοπεδώνεις και όλα.

Το οτι έγραψα εδώ δεν νομίζω να τους φόβισε και να δέχτηκαν...σκοπός μου και επαναλαμβάνω ήταν να δούμε την αντίδραση τους όταν λάβουν ένα προιόν το οποίο χρησιμοποιήθηκε με αυτό τον τρόπο ψύξης

Αυτά τα ολίγα, για μένα το θέμα κλείνει κάπου εδώ

συγνωμη ΟΜΠΙ , αλλα 3 σελιδες πιο πισω τα ισοπεδωνες ολα εσυ ο ιδιος , τωρα ολα μελι γαλα? πολυ ευκολα αλλαζεις γνωμη φαινεσαι.

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 15:44]

Μια μέρα στον Πειραιά ένας είχε διπλοτριπλοπαρκάρει και απαιτούσε από τον τεχνικό να τον εξυπηρετήσει πρώτον εις βάρος άλλων πελατών. Πήρε το μακρύτερο και μετά έκανε παράπονα στο διευθυντή και στόλιζε με διάφορα κοσμητικά τον τεχνικό.

Γιωργο μαλλον ξεχασες κατι ....

Ο συγκεκριμενος τεχνικος (υπευθυνος service) εχασε την δουλεια του εξετιας αυτου ......

Επιδει τολμησε να πει στον πελατη να μετακινησει το αμαξι του και μετα ευχαριστως θα κοιταξει την περιπτωση του ....

Ο πελατης εκανε παραπονα και ο ανθρωπος εμεινε χωρις δουλεια .....

Καλο ειναι να κοιταμε και της 2 πλευρες του νομισματος......

Συν τα αλλα (το εγραψα και αλλου)

Το πλαισιο εχει αλλαξει ελαφως την πολιτηκη του οσον αφορα το RMA .....

Μαριε ο τεχνικος δεν μπορει να γνωριζει αν εσυ η ο καθε εσυ εκανες τα παντα για να δεις αν οι μνημες εχουν προβλημα ...

Και καλα εκανε και σου ζητησε να τα κοιταξει και ο ιδιος

Απλα εσυ ησουν ατυχος και επεσες πανω στο Σ/Κ ;)

Αλλιως ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες της μνημες σου (πιστωτικο) την επωμενη μερα ....

:)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:52]

συγνωμη ΟΜΠΙ , αλλα 3 σελιδες πιο πισω τα ισοπεδωνες ολα εσυ ο ιδιος , τωρα ολα μελι γαλα? πολυ ευκολα αλλαζεις γνωμη φαινεσαι.

Επειδή δεν μαρέσουν οι αερόλογίες και επειδή δεν με γνωρίζεις και απο χτες βρες μου που τα ισοπέδωσα...

Περίμενα να δω τι θα μου πουν για να βγαλω αποψη του πως ενεργούν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.