Jump to content

Πλαίσιο...ABIT IP35 PRO + Vapochill LS // ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

obijuan1983

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

ξεκολλάτε και οι δύο ρε παίδες...

Ο ΑΝ7 έχει δίκιο (αν έφερναν καμμένη μητρική πάνω στην οποία έχει μπει phase, θα την άλλαζες έτσι επειδή σου είπε ο άλλος ότι δε φταίει η βαζελίνη, εφόσον δεν έχεις γνώσεις επί του phase?)

Εαν τη Δευτέρα σου πουν μα μου σου του, τότε ναι σε αδικούν. Προς το παρόν κάνουν αυτό που πρέπει

Ωραία να ένας λογικος άνθρωπος...¨Ενα τέοιο σχόλιο ήθελα να ακούσω περι διαδικασίας...

@AN7κάτι ....

Λοιπόν ομπιζουάνε, φώτο απο την μητρική έχεις?Απο το socket συγκεκριμένα?

Οι τεχνικοί δέν έχουν κανεναν λόγο να στην αλλάξουν αν έστω έχει και ίχνος βαζελίνης.

’μα την γυαλίσεις και την κάνεις σαν καινούρια φυσικά και θα στην αλλάξουν χωρίς προβλήματα..:)

Eγώ έχω δίπλα μου 2 Χ FX57 που είχαν σημάδια απο βαζελίνη και δυστηχώς του έχω φάει στην μάπα(2Κ), ούτε φίλος στην AMD δεν μπόρεσε να τους αλλάξει.

Μου είπε "Καθαρισέ τους εσύ και εγώ θα στους περάσω κανονικά RMA"

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Λοιπόν ομπιζουάνε, φώτο απο την μητρική έχεις?Απο το socket συγκεκριμένα?

Οι τεχνικοί δέν έχουν κανεναν λόγο να στην αλλάξουν αν έστω έχει και ίχνος βαζελίνης.

’μα την γυαλίσεις και την κάνεις σαν καινούρια φυσικά και θα στην αλλάξουν χωρίς προβλήματα..:)

Eγώ έχω δίπλα μου 2 Χ FX57 που είχαν σημάδια απο βαζελίνη και δυστηχώς του έχω φάει στην μάπα(2Κ), ούτε φίλος στην AMD δεν μπόρεσε να τους αλλάξει.

δλδ τωρα που ξερουνε τι συμβαινει αμα τους καθαριση θα του την αλαξουνε,δλδ το προβλημα ειναι αν ειναι καθαρο το σοκετ?................

τουλαχιστον Βασιλη εσυ δεν πρεπει να το λες αυτο αφου ξερεις πολυ καλα τι παιζεται:)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:00] [/b

Βασίλη αν στους καθαρίσω εγώ μου δίνεις τον έναν:D

Περα απο την πλάκα με πινέλο και καθαρό οινόπνευμα τζιτζι γίνονται.:)

Ναι άμα το κάνει σαν καινούριο και βεβαια θα την αλλάξουν...

Def και βέβαια μπορώ να το λέω και όσοι με έχουν ρωτήσει με πμ έχω βοηθήσει....

διάβασα όλο το θέμα του obi και απάντησα...

Αρχική απάντηση από xrist

Βασίλη αν στους καθαρίσω εγώ μου δίνεις τον έναν:D

Περα απο την πλάκα με πινέλο και καθαρό οινόπνευμα τζιτζι γίνονται.:)

Nαι αμέ...απλά πρέπει να βάψεις και τα πινάκια χρυσά πάλι επειδή έχουν γίνει κόκκινα..:p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ναι άμα το κάνει σαν καινούριο και βεβαια θα την αλλάξουν...

Def και βέβαια μπορώ να το λέω και όσοι με έχουν ρωτήσει με πμ έχω βοηθήσει....

διάβασα όλο το θέμα του obi και απάντησα...

ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΣΕ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....................

πάντως θα ήθελα να δω την αντίδραση του τεχνικού αν του πεις στην επόμενη να σου σετάρει αυτός το vapo:D αλλά χωρίς να σου κάνει κάτι που να ακυρώνει την εγγύηση...

η ισορροπία είναι πολύ λεπτή μιας και πλέον βγάζουν hw με σκοπό να βλειτουργείς κάποιο άλλο hw εκτός προδιαγραφών του... θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη η ευθύνη του καθενός...

btw η βαζελίνη με δυνατό φύσημα πχ blower φεύγει σχετικά εύκολα... (για να μη λέω παπαριές σίγουρα ισχύει στο διηλεκτρικό γράσσο που έχω δοκιμάσει και είναι πιο αραιό)

από τη μία θεωρώ πολύ λογικό το πλαίσιο κ η κάθε επιχείρηση να πρέπει να δεχτεί το προϊόν άθικτο για να το περάσει rma αλλά και από την άλλη είναι αυτό που είπα, όταν σου πουλάνε κάτι το οποίο είναι εύκολο να προκαλέσει ζημιά, θα πρέπει να υπάρχει προσοχή αλλά κυρίως από τον χρήστη για να μη χάσει το δίκιο του...

@Gorillakos

το βάψιμο των pins είναιη εύκολα δουλειά

χάλκινο δεν είναι απο τη μάνα τους?

10 το κομμάτι ίσως να λέω και πολλά π.μ. me

Eννοείται ρε παλικάρια οτι η μητρική είχε καθαριστεί με τον τρόπο που λέτε παραπάνω αλλα προφανώς κάπου θα ξέφυγε...

Οκ ας μου την δώσουν πίσω να την κάνω σαν καινούρια αφού υπάρχει αυτή η ''υποκρισία''

μάλλον εννοεί ότι η ίδια μητρική δεν περνάει rma αν έχει ίχνη βαζελίνης, ενώ αν καθαριστεί τελείως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ψιλοτυπικό μου μοιάζει, αλλά το θεωρώ σωστό

ας αναφερω μια αντιστοιχη περιπτωση με γνωστο που μου εφερε μητρικη 1 βδομαδας με σκασμενο πυκνωτη και socket βουτηγμενο στη βαζελινη.

τα παιδια στο service μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι δεν περναει με τιποτα απο RMA.

μιας και ηταν φιλςο ομως πηρα πινελο και ενα σπρευ contact cleaner.......καθαρισα το socket απο ΟΛΗ τη βαζελινη.....καθαρισα και τον πυκνωτη ωστε να μην φαινονται τα υγρα που ειχε χασει και η μητρικη μετα απο ενα καθαρισμα μισης ωρας περασε κανονικα RMA.

για μενα το ολο προβλημα βρισκεται στο οτι καποιες φορες παραγνωριζομαστε πελατες καταστηματα και οι απαιτησεις γινονται παραλογες.....

ναι φιλε μου την εσκισα στο οβερκλοκιν ....αφου η ιδια η εταιρια λεει οτι ειναι η καλυτερη μητρικη για αυτη τη δουλεια......

ναι την εβαλα και κατω απο μειον αφου πωλουνται εναλλακτικες ψυξεις στην αγορα.

ναι της εριξα και βαζελινη για εξτρα προστασια μιας και μονο κακο δεν κανει

αυτο ομως που δεν προσεχουμε ειναι οτι σε περιπτωση που το προιον πρεπει να επιστραφει για αντικατασταση η εμφανισιακη του κατασταση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ για κακη χρηση.......

ναι το χρυσοπληρωνετε.....ναι εχει εγγυηση και ναι εχετε δικαιωματα ως πελατες.

μην απαιτειτε ομως πραγματα που αντιβαινουν στην εστω και ατυπη δεοντολογια της σχεσης καταστηματος πελατη.

εαν ειστε τυπικοτατοι με τις διαδικασιες που απαιτουνται για επισκευη ή αντικατασταση ενος εξαρτηματος

(χρονοι παραδοσης και ελεγχου/κατασταση προιοντος προς επιστροφη)

τοτε και το μαγαζι θα συμπεριφερθει σωστα

για μενα obi η καλυτερη λυση ειναι πας απο το service...να τους πεις οτι θελει εναν καθαρισμο και μπορει ανετα να ελεγχθει για οτιδηποτε αλλο....

εαν δεν κατεχουν απο καθαρισμο καντον εσυ και ξαναπηγαινε την μητρικη σε τελεια κατασταση.

δωσε λιγο χρονο για τον τυπικο καθως μας λες ελεγχο και περιμενε την αντικατασταση της ή το πιστωτικο σου.

αυτα απο μενα:)

Υ.Γ. και για να το κανω πιο λιανα.....δεν ειναι υποχρεωμενος ο ΚΑΘΕ υπαλληλος του service οποιουδηποτε καταστηματος να καθαριζει την επεμβαση του πελατη ακομα και εαν ειναι νομιμη πανω σε ενα προιον.

το προιον πρεπει να παραδιδεται προς ελεγχο ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.ειτε αυτο λεγεται vdroopmod ειτε βαζελινη ειτε σπρευ πλαστικοποιησης......

και για να αντιστρεψω την ερωτηση....ποιος πιστευει οτι μπορει μια μητρικη να περασει rma εαν δεν εχει βγαλει καποιος το vdroopmod ή την γυαλαδα απο σπρεη πλαστικοποιησης......:rolleyes:

σωστοστ ο φραγμας , απο τα λιγα ποστ που τα λεει σωστα (επειδη του εχουν παρει τα μυαλα τα γκομενακια στη παραλιακη :p:D )

Πολύ σωστός ο φράγμας :T:

Συμφωνώ μαζί του γραμμή πρός γραμμή..

Για να υπάρχει μια υγιής σχέση πελάτη/καταστήματος πρέπει και οι 2 πλευρές να τηρούν κάποιους κανόνες...αλλιώς ο ένας θα προσπαθεί να ρήξει τον άλλο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.