djsaqis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Πριν 3 μέρες έφτασε το καινούριο pc.H σύνθεση είναι:Ιntel c2d6600,Asus p5k,kingston 667 KVR667D2N5 2x1Gb se dual ch,tagan 600w u25, evga 8600gts και case Lian Li PC 7 SE-B II.Όλα οκ με την συναρμολόγηση, έβαλα και παστά coolermaster nanofusion στη μαμίσια ψήκτρα της cpu.Το πρόβλημα είναι οτι όταν κάνω restart,και ειδικά στην αρχή που ήθελα να δω τα post και δεν προλάβαινα, κολλούσε το σύμπαν!Δούλευε ο σκληρός το dvd και τα ανεμιστηράκια και έσβηναν τα led power και hdd και το σύστημα σταματούσε.Επίσης έσβηνε και η οθόνη.Προσπάθησα να ξανακάνω restart με alt+ctrl+del αλλά γινόταν πάλι το ίδιο.Ακόμα και όταν έκλεισα το pc απο το power και το άνοιξα πάλι έκανε πάλι τα ίδια.Τελικά έκλεισα το pc απο το power και έκλεισα και το psu απο πίσω.Αφού έσβησε το led της mobo άνοιξα το psu και το pc και όλα οκ.Τί λέτε να φταίει?Τί να κάνω?Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?ΥΓ:Δε έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση bios.Τώρα έχει το αρχικό.Δεν ξέρω αν έχω βγει εκτός topic.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 ειμαι με το 0311 bios και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.... οι ασθενειες δεν σταματουν εκει..... εχω και 2x74 raptors σε raid0..... ε η μητρικουλα μετα απο restart επαναφερει την ρυθμιση των δισκων σε IDE mode και αναγκαζομαι σε καθε power on/restart να μπαινω bios και να ξαναρυθμιζω τους δισκους σε raid..... ψαχνω για beta bios αλλα τπτ....... >>>>>>>>>>>EDIT<<<<<<<<<< εβαλα και το 0304 που το ειχανε για πιο σταθερο αλλα παλι @@:rant: ESDEE βοηθα λιγο ρεεεεεεεεε θα βαλω τα κλαμματα:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από djsaqis [09-06-2007 14:57] Τελικά έκλεισα το pc απο το power και έκλεισα και το psu απο πίσω.Αφού έσβησε το led της mobo άνοιξα το psu και το pc και όλα οκ. Δηλ. από αυτό το σημείο ^^^ και μετα όλα δουλευουν κανονικά? Κάνει restart χωρίς πρόβλημα? Ή πάλι πρέπει να κλεισεις το psu?Edit: Ακριβώς τα ίδια έκανε σε μένα μια φορά που δεν είχα αφήσει αρκετή ώρα το Ccmos και είχα αφήσει την μπαταρια πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaqis Ιούνιος 13, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Καμιά φορά κάνει κανονικά και χωρίς κολλήματα restart και άλλες φορές κολλάει κανονικά.Όταν κολλάει πρέπει να κλείσω και από το psu το pc και μετά όλα ok.Σιγά σιγά όμως φαίνεται να το ξεπερνάει από μόνο του το πρόβλημα αυτό.Δεν έχω ακόμα raid και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, greekfragma.Αν ξέρει κανείς καλά αγγλικά ας στείλει mail στην asus μήπως και υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε...Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragmaθα βαλω τα κλαμματα:cry: Δε βάζεις καλύτερα μια GB P35-DS4 που δουλεύει απροβλημάτιστα? Τι ήθελες να την αλλάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Μηπως ειναι η μπαταρια το προβλημα και δεν κραταει τις ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 μπαταρια αλλαχτηκε.....μνημες μπηκαν στα μαυρα σλοτ που διαβαζω οτι ειναι σταθεροτερα......αλλαχτηκε και οτι bios βρηκα....μαλλον με βλεπω για rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 13, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Η μητρικη σου φιλε μου μαλλον "πασχει" και θελει RMA ...... Εγω εχω την ιδια ( βλεπε υπογραφη μου ) και δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanstef Ιούνιος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Κι άλλος με πρόβλημα με αυτή τη μητρική. (Εγώ) Πήρα τηλ στο πλαίσιο και μου είπαν για αλλάγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Kανενα προβλημα εδω με το 0311... τωρα τελευταια πεφτω σε καλα κομματια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 15, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 μετα απο ατελειωτες ωρες λιωσιματος και δοκιμων βρηκα το προβλημα..........κλασσικο και ιδιο με τις p5b εαν εχετε usb card readers/panels και λοιπα τετοια μπιχλιμπιδια βγαλτε τα ενα ενα και δειτε ποιο σας γειωνει.....Ω ΝΑΙ........ασυμβατοτητα με εσωτερικα USB......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 15, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Το παλιό quality της ASUS που την έκανε μεγάλη και τρανή έχει πάει στον αγύριστο εδώ και καιρό. Ευτυχώς την δική μου P5B την ξαπόστειλα νωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaqis Ιούνιος 16, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά στα πρώτα κοληματα εκτός από mouse και keyboard δεν υπήρχε άλλη συσκευή συνδεδεμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 16, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 κοιταξε επισης να αλλαξεις θεσεις στις μνημες σου......τα μαυρα σλοτ ειναι σταθεροτερα καθως λεγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 16, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Τελικα θα βγει καμια καλη μητρικη ; Τι θα γινει ; Παλιοτερα ειχαμε τις DS4 με τα κουλα της , τωρα θα τα εχουμε και στο P35? Αν ειναι δυνατον....Τι ειμαστε δηλαδη εμεις...? beta testers να δουμε τα ελλατωματα της μητρικης ; Αμαν πια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.