Jump to content

Ghost Recon A.W II

gbak

Recommended Posts

Δεν μου λες gbak... μπορεις να δεις τι ping εχεις και τα σχετικα? γιατι εγω με τo 2play εχω εκτοξευθει στα υψη.... τα χω πει και σε άλλο θέμα βεβαια...

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

το ping δεν ειναι σταθερο κανει σκαμπανεβασματα...αλλα παρολο αυτο απο lag μηδεν...μου χει κανει τρομερη εντυπωση...ακομα και σε 32αρι deathmatch...βεβαια πανω απο 150-200ping δεν εχω δει..

:hmm: Προφανως θα ειναι και αλλοι παραγοντες που εχουν βελτιωθεί και το κάνουν σταθερο και εχεις και αυτες τις εντυπωσεις που λες... δεν τα ξερω πως στηνονται τα παιχνιδια online παντως αυτο ειναι τρομερο plus στο παιχνιδι γιατι στο BF2 ημουν ερμαιο του πως θα "κατσεις" στο server την εκαστοτε στιγμή....

Απ'οταν γύρισα από διακοπές τίποτε δεν δουλεύει όπως θα πρεπε....Μετά το STALKER, και το GRAW2 παρουσιάζει προβλήματα...Μετο που έβαλα το patch1.03 (102 ->103) εμφανίζεται αυτή η γκρι ρίγα στην οθόνη...

εμενα μια χαρα παιζει με το patch...βεβαια καπου διαβασα σε καποιο φορουμ...οτι αντιμετωπισαν και αλλοι αυτα τα φαινομενα..

Αρχική απάντηση από sstav

offtopic

που είσαι βρε gbak; διακοπές με το pc παραμασχαλα;

οχι ρε Σπυρο που τετοια τυχη...απο Σεπτεμβριο και αν...

παντως αμα σου κανει κουλα βγαλε το patch..

Αρχική απάντηση από sstav [Χθες, στις 12:04]

Απ'οταν γύρισα από διακοπές τίποτε δεν δουλεύει όπως θα πρεπε....Μετά το STALKER, και το GRAW2 παρουσιάζει προβλήματα...Μετο που έβαλα το patch1.03 (102 ->103) εμφανίζεται αυτή η γκρι ρίγα στην οθόνη...

man ενα κάρο προβλήματα υπάρχουν με το 1.03 patch, οχι μονο για αυτό με την ριγα... και τυχερός είσαι.... εχουν γεμίσει τα fora..... για googlaρισέ το... ;)

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 v.1.03 to v.1.04 patch

EDIT

Λοιπον θέλω την βοηθεία σας guys γιατί το καμμένο μου μυαλό κάτι ξεχνάει μαλλον τώρα αλλα δεν λέει να το βρεί...

Ειπα να το τελειώσω 2 μερες τώρα και ειμαι στο mission 9 Codename Farallon... με το φράγμα... ολα ωραία και καλά... αλλα 2 μερες τώρα τι ξεχνάω και μου βγάζει αυτό σε αυτό το σημείο?? Δεν επρεπε να βγάζει ενα Χ???

2005615745131771506_rs.jpg

Το objective ειναι "Place the EMP on the jamming device".... Κάτι επρεπε να είχα κάνει πιο πριν?

Για πειτε ρε dudes.....

Αρχική απάντηση από sstav

To Τελειώσαμε με το 1.02 δυστυχώς/ευτυχώς για να παίρνουν σειρά και άλλα....

αρχηγε! online σε θελω...σε πληροφορω single player ειναι ευκολο..δεν τελειωνει ετσι ενα παιχνιδι... το single player ειναι απλα προπονηση...:hehe:

Ρε guys δείτε λίγο το edit μου πιο πάνω.... EDIT και πείτε τι γίνεται και αφήστε τα σχολια για την παιδικότητα του single player... ολοι σε easy mode το παιζατε και ξεχνάτε που κολλησατε και εσεις ... :p :p

αυτο που βλεπεις μπροστα σου το κανες jamming? απο την στιγμη που το κανεις...σου γινεται ενα πολυ καλο πεσιμο με αρκετο πεζικο και δυο ελικοπτερα...και εκει σε θελω...

ρε φιλε αυτο ρωτάω.... πως το κανεις και με πιο τρόπο... οταν το game σου λεει να βαλει C4 πχ οταν πλησιάζεις ενα άρμα σου βγάζει κάτι αντιστοιχο αλλα ταυτοχρονα εμφανιζεται εαν Χ κάτω στην μεση την οθόνης... πατας Χ και μπαίνει... εδω δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο... λογικά ετσι οπως το θέτει κατι πρεπει να κανω attached...

Για τα ελικοπτερα το ξερω ειναι μετα...θα γελάσουμε....

EDIT Αυτο το πανελ με τα ηλεκτρονικά πρέπει να καταστραφεί???

για ψαχτο λιγο πανω κατω κανε κατι ...μπορει να χει φαει κανα κολλημα...εγω απο οσο θυμαμαι...κανονικα το εκανα..

Μωρε και κοντα και μακρια δεν βγάζει τίποτα.... χτες 2 φορες επαιξα το mission απο την αρχή, μονο και μονο για αυτο το σημείο...

Παντως καταλήγουμε ori το "σωστο" ειναι οτι πρέπει να βγάλει το Χ απο μόνο του?? αυτό ειναι το θέμα... γιατί νομιζα οτι πριν φτάσω εκει επρεπε να ειχα καβατζώσει κάτι το οποιο δεν το εκανα και γι αυτό δεν το εβγαζε το Χ...

το παιξα με το 1.04 patch και τα ίδια ρε γμτ...

Μαλλον εχει φάει κολλημα που λεει ο gbak... μου ειχε κανει και στις αρχές ένα τέτοιο αλλα με το που το ξαναέκανα load ολα καλα...

αντε να δούμε.... thanx dudes

Αρχική απάντηση από perp

ρε φιλε αυτο ρωτάω.... πως το κανεις και με πιο τρόπο... οταν το game σου λεει να βαλει C4 πχ οταν πλησιάζεις ενα άρμα σου βγάζει κάτι αντιστοιχο αλλα ταυτοχρονα εμφανιζεται εαν Χ κάτω στην μεση την οθόνης... πατας Χ και μπαίνει... εδω δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο... λογικά ετσι οπως το θέτει κατι πρεπει να κανω attached...

Για τα ελικοπτερα το ξερω ειναι μετα...θα γελάσουμε....

EDIT Αυτο το πανελ με τα ηλεκτρονικά πρέπει να καταστραφεί???

Δεν ξέρω αν έχει bug, απλά θέλει πολύ ψάξιμο, σιγά σιγά, όχι απότομα και θα στο βγάλει το σήμα για το C4. Εγώ είχα κάτσει τέρμα δεξιά στον πάγκο, και πήγαινα πιθαμή-πιθαμή το ποντίκι μέχρι να το εμφανίσει. Σκέψου ότι στο βγάζει σε σημείο που μπορεί να έχεις ήδη περάσει και να μην το έβγαλε την 1η φορά. Υπομονή... :)

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:06]

αρχηγε! online σε θελω...σε πληροφορω single player ειναι ευκολο..δεν τελειωνει ετσι ενα παιχνιδι... το single player ειναι απλα προπονηση...:hehe:

Θα κανονιστεί κάτι...ένα GRAW2 Thelab Tournament ας πούμε...

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 20:49]

Δεν ξέρω αν έχει bug, απλά θέλει πολύ ψάξιμο, σιγά σιγά, όχι απότομα και θα στο βγάλει το σήμα για το C4. Εγώ είχα κάτσει τέρμα δεξιά στον πάγκο, και πήγαινα πιθαμή-πιθαμή το ποντίκι μέχρι να το εμφανίσει. Σκέψου ότι στο βγάζει σε σημείο που μπορεί να έχεις ήδη περάσει και να μην το έβγαλε την 1η φορά. Υπομονή... :)

Τελικά ήθελε να πετάξεις την καρέκλα που καθεται αυτός...γιατί μόνο μπροστα στο keyboard βγάζει το X.... εντάξει λίγο τα ζώα μου αργά το GRAW2 μερικες φορές... μηπως ήθελε και συντεταγμένες για να το βγάλει... 2 ωρες χτες αυτο το πράγμα τσέκαρα...

Τα ελικόπτερα ειναι ολο το θέμα τελικά αλλα ευτυχως εχει και ο αλλος μπαζουκα... αλλα αυριο μάλλον τώρα έχει δουλειά ρε γμτ... :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.