crazyantonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνω dual booting των Windows XP. Δλδ στο σκληρό μου να έχω εγκατεστημένα τα Xp και σε ένα partition πάλι εγκατεστημένα τα XP για να τρέχει καλύτερα τo pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς θα τρέχει καλύτερα το pc... Αν μπορείς εξήγησέ μου λίγο καλύτερα πώς το εννοείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούνιος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Έτσι όπως είναι τώρα τα xp πχ ανόιγω ένα φάκελο και μου βγάζει Η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. κάθε φόρα ε και καταντά σπαστικό. Επίσης κατα το startup κολλάει για κανα 2 λέπτο. Ε και θέλω να έχω ενα partition και να τρέχει πιο χαλαρά το pc χωρίς κολλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Και γιατί δεν κάνεις απλά ένα format?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούνιος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Γτ είναι full 150αρης και άντε να κρατήσω τώρα backup............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από crazyantonis Γτ είναι full 150αρης και άντε να κρατήσω τώρα backup............ 1 ωρίτσα; Βρες ένα δίσκο δανεικό και κάνε δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 ^ Το αυτό. Πιο καθαρή δουλειά θα κάνεις έτσι... 2η εγκατάσταση Windows και partitions είναι λίγο μπέρδεμα... Καλύτερα κράτα ένα backup και κάνε καθαρή εγκατάσταση. Αν, παρ' όλα αυτά, επιμένεις σε αυτό που λες, τότε προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση για το θέμα. Σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί, αλλά τώρα δεν έχω το χρόνο να σου το βρω εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Reinstall απο πανω τα χπ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούνιος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Δε ξέρω παιδιά...εμένα ο υπολογιστής βαρούσε διαλείψεις εξ'αιτίας των partition... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούνιος 9, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Εντάξει τότε πάω για φορμάτ.... thx για την υποστήριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.