Maximus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Τρέχουμεεεε.... http://www.gamershell.com/news/39093.html ’ντε να δούμε τι ψάρια πιάνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Κατεβαίνει, γράφεται σε CD και δοκιμάζεται το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Tι να πιάσουμε? Με soft-emulation? Και το patch για το CoH, μόνο τις σκιές αλλάζει, δεν αλλάζει όλα τα γραφικά... Και τα νούμερα είναι άθλια... 12min, 22avg, 39max... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOKFIRE7 Ιούνιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 ωραια... να ρωτησω κατι εγω που δεν γνωριζω?... σαν καλο παιδι και εγω εχω καρτα που οπως λεγεται υποστηριζει dx10. ερωτησεις: υπαρχουν drivers x10 που τους κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση?... παιχνιδι υπαρχει ολοκληρο που παιζει με αυτους?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Κάνε μιά αναζήτηση στο forum με τις λέξεις vista dx10 wddm2 και θα βρείς δεκάδες απαντήσεις για να καταλάβεις την κατάσταση που επικρατεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Βασικα δε θα βγαλεις ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 8, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 ωραια... να ρωτησω κατι εγω που δεν γνωριζω?... σαν καλο παιδι και εγω εχω καρτα που οπως λεγεται υποστηριζει dx10. ερωτησεις: υπαρχουν drivers x10 που τους κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση?... παιχνιδι υπαρχει ολοκληρο που παιζει με αυτους?... 1) O Wizzy έχει δίκιο2) DirectX10 έχουν τα Vista. Δεν έχουν υποστήριξη WDDM2.x. Drivers εννοείται πως υπάρχουν. Παιχνίδι full όχι εκτός αν θεωρείς το CoH full DX10 game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.