oxide Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Γεια σε ολους.. Εδω και καιρο ενδιαφερομαι για την κατασκευη μπολκ 8ελω δλδ να φτιαχνω τα δικα μου σε δικο μου μηχανημα. Γνωριζω τις δυσκολιες τουλαχιστον 8εωριτικα... Ξερει κανεις που μπορω να βρω σχετικο μηχανημα? Τιμες ?Εχετε καποιο να μου προτινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Πρεπει να εχεις μηναλογικες και γνωσεις CAD - CAM για να κανεις κατι τετοιο που φανταζομαι δεν εχεις....Γενικα καλυτερα να αγορασεις αυτα που ετοιμα δεν μπορει να τα φτιαξει ο καθενας...Ενα πολυ φτηνο μινι CNC:http://www.taigtools.com/cmill.htmlΑπο και περα τα κεντρα εργασιας φτανουν και σε εκατονταδες χιλιαδες ευρώ...Επισης δεν μπορεις να το εχεις στο σαλονι του σπιτιου..και δεν ειναι εφικτο για τους μη επαγγελματιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 οκ νομιζω πως καταλαβα ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.